برگزاری جلسه ستاد گرامی داشت هفته دفاع مقدس در معاونت فرهنگی و اجتماعی

برگزاری جلسه ستاد گرامی داشت هفته دفاع مقدس در معاونت فرهنگی و اجتماعی:

.

در تاریخ ۲۶ شهریورماه جلسه ستاد گرامی داشت هفته دفاع مقدس ساعت ۹ الی ۱۱ روز سه‌شنبه در اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار گردید.این جلسه با حضور موثر و پر‌شور اعضا همراه بوده و اجرای برنامه های متنوع و متعددی برای دانشجویان، اساتید و کارکنان مورد تصویب قرار گرفت.لازم به ذکر است آقای دکتر‌ صلواتی، معاون فرهنگی و اجتماعی، آقای دکتر زعیم باشی، مدیر پشتیبانی دانشگاه، حاج آقا فتحی، معاون ودفتر نمایندگی مقام معظم رهبری، آقای دکتر مالیان از مدیران آموزش دانشگاه ،آقای مهندس کارگریان، معاون محترم حراست،سرکار خانم سید جوادی، مسئول گروه شاهد و ایثارگر، آقای دکتر یوسفی، رئیس اداره فوق‌برنامه، سرکارخانم اکبریان، رئیس اداره مطالعات و برنامه ریزی، همکاران معاونت فرهنگی ؛آقای دهنوی، آقای بخشنده، آقای شاطری، دانشجویان گرامی آقای اسدالهی مسئول بسیج دانشجویی، آقای ارشادی نماینده جامعه اسلامی دانشجویان، آقای حسینی مسئول برنامه اربعین بسیج دانشجویی و آقای ساعدی دبیر مجمع اسلامی دانشجویان در این جلسه حضور داشتند.

screenshot-48

screenshot-49