برگزاری جلسه مدیران حوزه پژوهش و فناوری با دانشکده مهندسی مکانیک

امروز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۲۶ جلسه مدیران حوزه پژوهش و فناوری با دانشکده مهندسی مکانیک برگزار شد و پیرامون مسائل مختلف حوزه پژوهش و فناوری بحث و تبادل نظر صورت گرفت. در ابتدای جلسه معاون پژوهشی دانشکده، آقای دکتر شاه قلی، گزارش بسیار خوبی از وضعیت پژوهشی دانشکده ارائه دادند. یکی از ویژگیهای خوب این گزارش، مقایسه تولیدات علمی دانشکده با سالهای گذشته بود. براساس این گزارش، وضعیت تعداد مقاله در این دانشکده از سال ۹۷ تا کنون به شرح ذیل است:

در گزارش ارائه شده، سه نفر برتر که بیشترین تعداد مقاله را داشتند به شرح ذیل است:

برخی از مقالات با ضریب تاثیر بالای ۵ در این دانشکده در جدول زیر آورده شده است:

در زمینه انجام طرحهای برون دانشگاهی، آقای دکتر رحمانی، سهم بسیار موثری در این دانشکده داشتند. یکی از طرحهای مهم ایشان که برای اولین بار در کشور ساخته شده است، تردمیل ضد جاذبه است که کاملا بر اساس دانش بومی در آزمایشگاه تحقیقاتی ایشان به بهره برداری رسیده است. در ادامه جلسه، حاضرین نقطه نظرات و پیشنهادات خود در زمینه امور مختلف حوزه پژوهش و فناوری را ارائه دادند و مدیران حوزه نیز پاسخ های لازم را بیان داشتند. از جمله موارد مطرح شده، نیاز اعضای هیات علمی این دانشکده به خوشه محاسباتی، تسهیل دریافت گرنت، امکان فراهم­ سازی سازی و ارتباط با آزمایشگاه­های تخصصی دانشگاه­های دیگر و استفاده از تجهیزات طرفین و امکان استقرار تجهیزات پژوهشی گران­فیمت با تکنولوژی بالای شرکت­ها و افراد حقیقی در دانشگاه و بهره­ مندی طرفین بود. مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه نسبت به بهره­ مندی بیشتر اعضاء هیأت علمی دانشکده از تجهیزات و CNC واحد فناور مستقر در کارگاه صنایع اتومبیل در راستای آموزش و پژوهش و قراردادهای برون­ دانشگاهی تاکید داشتند. پیشنهاد تاسیس مرکز نوآوری که این معاونت نیز در جهت تاسیس آن گامهایی برداشته است، از دیگر پیشنهادات این دانشکده بود.