برگزاری جلسه با شرکت فرداد در مورد پیاده سازی سامانه جامع اتوماسیون

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری و به نقل از آقای دکتر یکرنگ نیا مدیر کارآفرینی و ا رتباط با صنعت روز دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۴ جلسه ای در سالن معاونت پژوهش و فناوری با حضور مدیر عامل و نماینده شرکت فرداد برگزار گردید. به منظور افزایش بهره وری فعالیت ها و نیروی انسانی معاونت پژوهش و فناوری پیاده سازی سامانه جامع مبتنی بر وب اتوماسیون اداری این معاونت با حضور مدیر عامل شرکت فرداد جلسه ای در محل معاونت امکان سنجی شد. در این جلسه امکانات موجود سامانه توسط شرکت فرداد و امکانات مورد نیاز معاونت مورد بحث و تبادل  نظر قرار گرفت. از محاسن این سامانه پیگیری آنی و لحظه به لحظه کلیه قراردادهای پژوهشی برون دانشگاهی از مرحله درخواست در مدیریت ارتباط با صنعت تا دریافت و پرداخت کامل هزینه ها و ارسال پیامک خودکار می باشد. لازم به ذکر است این سامانه قابل گسترش به سایر معاونت ها نیز هست.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر: ۰۲۰۷۲۵۰۱