برگزاری جلسه آینده آموزش و جایگاه علوم شناختی در محل ستاد توسعه علوم شناختی

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و به نقل از آقای دکتر قربانی در اولین روز از هفته پژوهش، جلسه‌ای با موضوع آینده آموزش و جایگاه علوم شناختی در محل ستاد توسعه علوم و فناوری های  شناختی با حضور آقای دکتر سید محمد مهدوی دبیر ستاد برگزار شد.  در این نشست که با حضور آقای دکتر مجید نیلی مشاور عالی ستاد، آقای دکتر علی نصرت (دبیر کارگروه آموزش و پرورش شناختی ستاد)  آقای دکتر سعید طاهری (رئیس آموزش و پرورش عمومی و فنی حرفه ای سازمان برنامه و بودجه صورت گرفت. موضوعات مهمی پیرامون آینده آموزش و نقش دانشگاه تربیت شهید رجایی، در این امر به عنوان یکی از ارکان مهم وزارت آموزش و پرورش مطرح شد. به زودی اخبار کاملتری از این دیدار اطلاع رسانی خواهد شد. همچنین به ددعوت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، آقای دکتر مهدوی هفته آینده روز سه شنبه مهمان دانشگاه هستند و دیداری با نخبگان علمی دانشگاه خواهند داشت.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر