به گزارش معاونت پژوهش و فناوری و به نقل از مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت ” آقای دکتر یکرنگ نیا” نظر به اهمیت فناوری های نوین و دانش بنیان در امر آموزش و پرورش در کشور، وزارت آموزش و پرورش اقدام به برگزاری اولین دوره نمایشگاه و نیز رویداد فناوری های نوین و دانش بنیان در تاریخ ۱۳ تا ۱۶ اسفند واقع در سالن کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب نموده است. در این رویداد و نمایشگاه، ضمن دعوت از دانشگاه برای مشارکت، دو غرفه نیز در اختیار دانشگاه برای عرضه و به اشتراک گذاری دستاوردهای فناورانه و پژوهشی دانشگاه گذاشته شده است. در روز افتتاحیه نمایشگاه و رویداد، هیاتی از دانشگاه شامل ریاست محترم دانشگاه، معاون پژوهش و فناوری و مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت در کنار تنی چند از دانشجویان علاقمند ، ضمن شرکت در رویداد و بازدید از نمایشگاه، از غرفه های دانشگاه به صورت ویژه بازدید داشتند.

معاونت پژوهش و فناوری