برگزاري جلسه تقدير از كادر اجرايي پنجمين همايش ملي مكانيك محاسباتي و تجربي

جلسه تقدير از كادر اجرايي همايش در دانشكده مكانيك با حضور آقايان دكتر علي گودرز (رئيس همايش)، دكتر آرش محمدي (دبير علمي همايش)، دكتر ناصر بهارلو (دبير اجرايي همايش) برگزار گرديد.
لازم به ذكر است پنجمين همايش ملي مكانيك محاسباتي و تجربي در ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ با مشاركت حداكثري پژوهشگران سراسر كشور برگزار با افزايش ۳۰ درصدي مقالات نسبت به سال گذشته و رضايت نسبي شركت‌كنندگان برگزار گرديد.
 تيم اجرايي همايش شامل هفت تن از دانشجويان فعال علمي و اجرايي، تعدادي از كارمندان و اعضاي هيات علمي دانشكده، يك كار تيمي و موفق را به نمايش گذاشتند.
در اين جلسه از از اعضاي كادر اجرايي با اهداي لوح تقدير و هداياي نقدي تقدير به عمل آمد.
اسامي اعضاي دانشجويي كادر اجرايي همايش:
علي پيروي ، حسين رشيدي قلعه، اميرحسين فلاح،  اميرحسين خان محمدي، سيد مهدي چمني، ميكائيل مجيديان