با هدف تدوین شایستگی‌ها و تربیت مدیران نظام آموزش عالی انجام شد؛ امضای تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت علوم و برخی دانشگاه‌های بزرگ کشور

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تفاهم نامه همکاری مشترک بین وزارت علوم و دانشگاه‌های شهید بهشتی، صنعتی شریف، الزهرا (س) و همچنین جهاد دانشگاهی کشور که دارای مجوز کانون ارزیابی شایستگی مدیران از سازمان اداری و استخدامی کشور هستند منعقد شد.
طراحی و تدوین ابزارهای سنجش شایستگی‌های عمومی و اختصاصی افراد واجد شرایط، جهت تصدی پست‌های مدیریتی در دانشگاه‌ها و نظام آموزش عالی کشور و نیز سنجش و ارزیابی شایستگی‌های عمومی و اختصاصی مدیران پایه، عملیاتی، میانه و ارشد جهت تصدی پست‌های بالاتر بر اساس مدل پیشنهادی سازمان اداری و استخدامی کشور از جمله موضوعات محور همکاری طرفین است.
گفتنی است این تفاهم‌نامه‌های همکاری که در راستای تحقق هدف تدوین شایستگی‌ها و تربیت مدیران نظام آموزش عالی کشور منعقد شده است در نسخ جداگانه شامل ۸ ماده و یک تبصره به امضای طرفین رسید.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی