اولین پویش یکشنبه‌های ورزشی (پیاده‌روی) در سال ۱۴۰۳ به میزبانی دانشکده مهندسی برق برگزار شد

اداره تربیت بدنی، اولین پویش یکشنبه‌های ورزشی (پیاده‌روی) را به میزبانی دانشکده مهندسی برق برگزار کرد.
صبح روز یکشنبه دوم اردیبهشت‌ماه، اولین پویش یکشنبه‌های ورزشی به همت اداره تربیت بدنی و به میزبانی دانشکده مهندسی برق در محل زمین چمن دانشگاه برگزار شد. در این برنامه شاد و مفرح که با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار شد، پس از پیاده‌روی و گرفتن عکس یادگاری، دکتر پیمان نادری، رئیس دانشکده مهندسی برق، ضمن قدردانی از همکاران محترم بابت شرکت در این پویش یادآور شد این برنامه به میزبانی سایر دانشکده‌ها تا ۷ هفته ادامه خواهد داشت و عزیزانی که تا ۴ هفته حضور داشته‌ باشتد در قرعه‌کشی جایزه ویژه شرکت داده می‌شوند. در پایان مراسم با صبحانه از عزیزان پذیرایی به عمل آمد.