اولین دوره آموزشی مالکیت فکری و ثبت اختراع برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، اولین دوره آموزشی مالکیت فکری و ثبت اختراع در ایرانداک با همکاری مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور هفته اول و دوم بهمن ۱۴۰۱، به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود. افزودنی است به دانش‌پذیران این دوره دو گواهینامه از مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران اعطا می‌شود. مدرسان  این دوره کارشناسان و متخصصان مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و مخاطبان آن فناوران، پژوهشگران، دانشجویان و ارزیابان ثبت اختراع هستند.

همچنین سرفصل‌های آموزشی این دوره عبارتند از: دانش مالکیت فکری، تهیه مستندات و معرفی طبقه‌بندی اختراع، جست‌و‌جوی اختراع، بررسی ماهوی اختراع، دوره تکمیلی حوزه نرم‌افزار، و دوره تکمیلی مهندسی پزشکی و ثبت بین‌المللی اختراع.

گفتنی است آخرین مهلت ثبت‌نام در این دوره ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۱ و در نشانی irandoc.ac.ir/page/4589 شدنی است.

منبع اصلی خبر

معاونت پژوهش و فناوری