اهمیت اخلاق‌مداری در پژوهش و نقش آن در عدالت علمی تشریح می‌شود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در کنار پیشرفت تحقیقات علمی و افزایش یافته‌ها دستاوردهای تحقیقاتی، همواره اخلاق‌مداری حرفه‌ای از اهمیت بالایی برخوردار بوده است تا جاییکه می‌توان آن را لازمۀ صداقت علمی و پایۀ حق مالکیت فکری دانست.

متأسفانه رقابت در حوزۀ علم نیز مانند دیگر بخش‌های زندگی اجتماعی، سبب شد در سال‌های اخیر بی‌اخلاقی‌هایی مانند مونتاژ مقاله و یا اسم قرض دادن به یکدیگر در دستاوردهای علمی ایجاد شود.

بر همین اساس و به دلیل توسعۀ اخلاق حرفه‌ای در جامعۀ نخبگانی، کارگاه آموزشی اخلاق پژوهش به همت بنیاد نخبگان استان ایلام برگزار می‌شود.

این کارگاه، دوشنبه؛ ۱۵ شهریورماه از ساعت ۱۱ صبح برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این برنامه به سامانۀ بنیاد نخبگان استان ایلام مراجعه کنند.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی