انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه شهید رجایی و مجتمع بین المللی تفریحی- ورزشی توچال و فدراسیون اسکی.

معاونت فرهنگی و اجتماعی خبرداد: انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه شهید رجایی و مجتمع بین المللی تفریحی-ورزشی توچال و فدراسیون اسکی به گزارش رییس اداره مطالعات و برنامه ریزی اجتماعی در روز چهارشنبه مورخ ۲۴ اذرماه ۱۴۰۰ تفاهم نامه ای با هدف استفاده از ظرفیت های سه نهاد مجموعه توچال و دانشگاه شهید رجایی و فدراسیون اسکی جمهوری اسلامی ایران در دفتر رییس محترم دانشگاه به امضای سه طرف این تفاهم نامه رسید. در این نشست کوتاه که با حضور رییس فدراسیون اسکی جناب اقای دکتر نظریان و جناب آقای مهندس امداد رییس محترم مجموعه توچال و اقای محبی رییس اداره ورزش شهرستان شمیرانات و آقای نظر رییس اداره ورزش شهرستان اسلامشهر انجام گرفت سه طرف به توسعه روابط ازنوع دانش افزایی و خدماتی تأکید داشتند. در این نشست دکتر عظمتی با سپاس از حضور میمهانان کف توقعات از این تفاهم را گرفتن خدمات اساتید و همکاران و دانشجویان از مجموعه توچال عنوان کردند که با اهمیت تر از ان رد و بدل شدن موضوعات دانشی با توجه به گستره تأثیر دانشگاه منحصر به فرد بودن دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی عنوان کردند.

معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به عنوان هماهنگ کننده این تفاهم نامه ضمن خوشامد گویی به مهمانان با اشاره به رسالت خطیر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به عنوان تنها دانشگاهی که وظیفه تربیت دبیر فنی را به عهده دارد هرگونه فعالیت فرهنگی را با تأثیر کشوری دانست و بازتولید آن را درجای جای کشور عزیزمان مشهود خواهد بود که ارزشمند است و این تفاهم نامه هم در راستای این هدف منعقد گردیده است. ایشان با اشاره به پیوند عمیق ورزش و فرهنگ و هریک به تنهایی اثر بخش نخواهند بود و این تفاهم نامه نیز بین دانشگاه و دو نهاد دیگر ارتباط نظام مندی را برای استفاده از ظرفیت های سه مجموعه ایجاد میکند. ایشان در ادامه افزودند که دانشگاه در پارادایم فرهنگ دانشگاهی است که به شهر نزدیک است و برای بالا بردن کیفیت زندگی تلاش می کند و دانشگاه شهید رجایی از مصادیق این نوع دانشگاهها به شمار می رود که دغدغه مند شهروندان است و تربیت یافتگان این دانشگاه به رسالت مهم تعلیم و تربیت شهر اهتمام دارند. در ادامه مهندس امداد با اشاره به بیانات رهبری که توچال را خیر و برکت الهی برای مردم تهران قلمداد کردند. آمادگی این مجموعه را در پذیرایی از خانواده بزرگ دانشگاه بیان کردند. در پایان تبادل تفاهم نامه بین سه طرف انجام شد و ازطرف رئیس دانشگاه به رییس فدراسیون اسکی دکتر نظریان و هم چنین آقای مهندس امداد رییس مجموعه توچال هدایایی به رسم یادبود اهداء شد.