انتخاب پایان نامه کارشناسی آقای سعید نجف پور به عنوان پایان نامه برتر کنفرانس PEDSTC 2022

به اطلاع همکاران دانشکده برق میرساند که در پی کسب افتخاری دیگر،پایان نامه کارشناسی آقای سعید نجف پور از دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۵ دانشکده مهندسی برق به عنوان پایان نامه برتر کنفرانس PEDSTC 2022 که تخصصی ترین و معتبرترین کنفرانس بین اللملی داخلی در حوزه الکترونیک قدرت و ماشین های الکتریکی است، توسط هیئت داوران انتخاب شد. عنوان این پایان نامه برتر “راهبرد بازتزریق ولتاژ برای کاهش آلودگی هارمونیکی ولتاژ خروجی اینورترها” است که تحت راهنمایی آقای دکتر قندهاری انجام شده است. موضوع این پایان نامه ارائه راهکارهای فنی و اقتصادی برای کاهش هارمونیک های ولتاژی اینورترهای سری شده توان بالا با استفاده از روش بازتزریق ولتاژ است.

دانشکده مهندسی برق این افتخار را به اعضای این دانشکده، استاد راهنما، آقای دکتر قندهاری و دانشجوی پرتلاش، آقای سعید نجف پور، تبریک عرض نموده و آرزوی توفیق بیشتر برای عزیزان یاد شده را دارد.