اعلام نتایج انتخابات شورای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی

بنا به گزارش رییس اداره فرهنگی و فوق برنامه نتایج انتخابات شورای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی مشخص شد. انتخابات این شورا از هفته آخر مهر ماه سال جاری بصورت مجازی آغاز گردید و به مدت ده روز ادامه داشت. دانشجویان هر دانشکده مجاز به شرکت در انتخابات انجمن تخصصی خود از طریق سامانه گلستان خویش بودند و می توانستند به ۵ نفر از نامزدها رای دهند.

ضمن تبریک به افراد انتخاب شده، ایشان می بایست در انجمن هایی که بیش از ۵ نفر اسم دارند طی جلسه ای ۵ نفر را به عنوان شورای مرکزی و نفرات بعدی را به عنوان عضو علی البدل و فاقد حق رای به اداره فرهنگی و فوق برنامه اعلام کنند سپس اعضای شورای مرکزی از بین خود یک نفر را به عنوان دبیر انجمن انتخاب نموده و جهت صدور ابلاغ به رئیس دانشکده خود اعلام خواهند کرد. لازم به تذکر است ترتیب اسامی بر اساس تعداد رای نمی باشند.

اسامی شورای مرکزی انجمن ها ۱۴۰۰