اعزام کاروان دانشجویان ورزشکار پسر به سیزدهم المپیاد فرهنگی ورزشی کشور

کاروان ورزشی ورزشی دانشجویان در روز ۱۰ مرداد ۹۵ با حضور جناب اقای دکتر طهماسبی پورمعاون محترم دانشجویی و جناب اقای دکتر ز سلطانی مدیر محترم دانشجوی برای شرکت در ای مسابقات عازم مشهد مقدس شدند. معاون جناب اقای دکتر طهماسبی پور طی سخنان کوتاهی ضمن تشکر از ریاست محترم دانشگاه جناب اقای دکتر عظمتی و معاون محترم اداری و مالی جناب اقای دکتر اسماعیل پور و سایر مسولین محترم که  امکان حضور این عزیزیان را در سیزدهم  المپیاد  دانشجویی کشور فراهم نمودند قدر دانی و تشکر کردند.  در ادامه طی رهنمودهایی  از دانشجویان درخواست نمودن ضمن تلاش برای به دست آوردن مقام روحیه جوانمردی راحفظ نمایند و در رعایت شئونات  و اخلاق اسلامی و پاسداری از حرمت دانشگاه کوشا باشند.

در نهایت برای همه آنان آرزوی موفقیت و سلامتی از خداوند متعال خواستار شدند.جناب اقای دکتر سلطانی نیز طی سخنانی بعد از معرفی ورزشکاران به معاون محترم دانشجویی برای این دانشجویان آرزوی موفقیت نمودند. در پایان از تلاشهایی بسیار زیاد جناب اقای دکتر طهماسبی رییس محترم دانشکده علوم ورزشی  که با اقدامات و رایزنیهای خود توانستند موجبات حضوردانشجویان این دانشگاه را درسیزدهمین المپیاد  فراهم نمودند تشکر و قدردانی نمودند.

photo_2016-08-14_17-23-31