ارتقای علمی دکتر جمال الدین مهدی نژاد از دانشیاری به استاد تمامی

بدین وسیله خبر مسرت بخش ارتقای مرتبه علمی جناب آقای دکتر جمال‌الدین مهدی نژاد از مرتبه دانشیاری به مقام استاد تمامی ( پروفسوری ) را به اطلاع می رسانیم.
بنابر اطلاع جناب آقای دکتر ضرغامی رئیس کمسیون تخصصی مهندسی معماری و شهرسازی و هنر، روز چهارشنبه مورخ ۵ آبان ۱۴۰۰ با تصویب هیئت ممیزه دانشگاه های یاد شده، جناب آقای دکتر جمال الدین مهدی نژاد به مقامی استادی ارتقا یافتند.

بدینوسیله تعداد استاد تمام های دانشکده مهندسی و معماری و شهرسازی از دو به سه نفر افزایش یافت.
لازم به ذکر که آقایان دکتر حمیدرضا عظمتی و دکتر اسماعیل ضرغامی پیش از این با تصویب هییت ممیزه دانشگاه های مذکور به مرتبه استاد تمامی ارتقا یافته بودند.

این موفقیت را خدمت همکار عزيزمان جناب آقای دکتر مهدی نژاد از صمیم قلب تبریک گفته و از خداوند متعال سلامتی و سربلندی بیشتر ایشان را خواستاریم.