اداره فرهنگی و فوق برنامه دوره آموزشی کمک های اولیه را برگزار نمود.

دوره آموزشی کمک های اولیه

کانون جوانان هلال احمر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در راستای عمل به رسالت خویش که اگاه سازی و توانمندی اقشار مختلف جامعه در مقابله با مخاطرات است و همچنین اهمیت آموزش دانشجویان دبیری که خود پرورش دهنده آیندگان میهن عزیزمان هستند،در ترم جاری با کمک سازمان جوانان هلال احمر شمیرانات  به برگزاری کلاس  آموزش کمک های اولیه بصورت عملی و تئوری طی مدت ۲۲ ساعت اقدام نمود .مجدانی دبیر کانون هلال احمر تعداد ثبت نام شدگان را ۱۲۰ نفر اعلام نمود.

کلاس ها  در آذر ماه ۱۳۹۷ برگزار گردید که شاهد استقبال دانشجویان و کارکنان دانشگاه بودیم .درضمن جهت ایجاد نیاز در دانشجویان ،یک جلسه از دوره نیز در محل نمایشگاه رویش برگزار گردید .کلاس ها جهت رفاه دانشجویان بصورت کاملا رایگان تدارک دیده شد .مباحث تدریس شده نیز پیرامون موضوعاتی چون اصول کمک های اولیه،سکته،سوانح سوختگی،برق گرفتگی ،تشنج ،غرق شدگی،خفگی و مواردی از این قبیل بودند .

لازم به ذکر است آزمون پایان دوره نیز در روز چهارشنبه ۲۸ آذر ماه از مباحث تدریس شده برگزار گردید و به کلیه کسانی که موفق به قبولی در امتحان پایان دوره شوند گواهی معتبر شرکت در دوره کمک های اولیه مهمور به مهر سازمان هلال احمر اعطاء می گردد که این گواهی قابل اعمال در سامانه  ضمن خدمت نیز میباشد که خود یکی از مزیت های مهم دوره به شمار می آید .

20181219_123646 20181219_123651 20181219_130348