اداره فرهنگی و فوق برنامه اعلام نمود:

جشن افتتاحیه جشنواره ی راه رجایی به همت جامعه اسلامی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و با همکاری کانون های فرهنگی نظیر کانون دبیران جوان،کانون شعر و ادب، کانون فیلم و عکس و کانون هنر های تجسمی در سالن شهید تهرانی مقدم مورخ ۱۷ اسفند ماه ۹۵ راس ساعت ۱۱:۳۰ آغاز و تا ساعت ۱۳:۳۰ برگزار گشت.
فضای برنامه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید معطر شد و معنوی گشت و سپس جناب آقای مهرداد کریمی با معرفیِ اهداف جشنواره و اشاره به اینکه این جشنواره در ۳ قالب تدریس جهادی،پژوهشی و ادبی هنری برگزار می‌شود برنامه را ادامه دادند.
در ادامه ی برنامه سخنرانی دکتر علی عبدالعالی عضو هیئت علمی دانسگاه علم و صنعت آغاز شد و به آموزش و پرورش کشور پرداخته شد، در انتهای این سخنرانی نیز آزمایش های علمی جذابی انجام گرفته شد که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.
در انتهای مراسم نیز از دانشجویان پذیرایی شد و بروشوری درباره ی جشنواره و نحوه ی شرکت در کارگاه های تدارک دیده شده ی جشنواره راه رجایی توزیع شد.

photo_2017-03-08_18-22-03 photo_2017-03-08_18-22-08 photo_2017-03-08_18-22-13