اداره فرهنگی و فوق برنامه اعلام نمود:

کانون دبیران جوان در ادامه برنامه های خویش برای تقویت مهارت های معلمی و دبیری اقدام با همکاری اداره فرهنگی و فوق برنامه و دانشکده علوم انسانی اقدام به برگزاری اولین جشنواره لیگ تدریس برتر دانشجویان دبیری نموده است.

شرح برنامه بدین گونه است که داوطلبان در دو مرحله مقدماتی ودرنهایت نهایی به تدریس و با یکدیگر به رقابت میپردازند.

درنهایت به ۶ نفر برگزیده که بیشترین امتیازات را از داورهاکسب کنند جوایز نفیس زیر اهدا خواهد شد.

نفر اول : ۳۰۰ هزار تومان +۸ نمره از درس کارورزی

نفر دوم : ۲۰۰ هزار تومان + ۸ نمره از درس کارورزی

نفر سوم : ۱۵۰ هزار تومان +۸ نمره از درس کارورزی

نفرات چهارم و پنجم و ششم هر کدام : ۱۰۰ هزار تومان + ۸ نمره از درس کارورزی.

روش تدریس به صورت اکتشافی میباشد و همه آیتم های یک تدریس موفق در امتیاز دهی داوران منظور می گردد.

️ داوطلبان عزیز باید یک واحدیادگیری را در مدت زمان ۱۰ دقیقه تدریس کنند.

موضوع تدریس مرحله مقدماتی مبحثی از دروس پایه دوم یا سوم متوسطه یا هنرستان است.

لازم به ذکر است که حضورِ شرکت کنندگان در تمامی مراحل لیگ تدریس الزامی است.

علاقه مندان به شرکت در لیگ تدریس ، برای ثبت نام و یاکسب اطلاعات بیشتر میتوانند به صورت حضوری به دفتر کانون دبیران جوان (( واقع در طبقه منفی یک ساختمان اداری )) در بازه زمانی صرف ناهار مراجعه کنند و یا به آی دی تلگرامی کانون تقاضای ثبت خویش را ارسال نمایند.

لازم به ذکر است که هزینه ثبت نام برای هرنفر مبلغ پنجاه هزار ریال (۵هزار تومان) در نظر گرفته شده است.

photo_2017-04-16_16-44-03