اداره فرهنگی و فوق برنامه دومین بخش از گزارش جشنواره درون دانشگاهی رویش را منتشر کرد

در روز چهارشنبه مورخ ۲۱ آذر ماه اولین بخش از گزارش جشنواره درون دانشگاهی رویش که نشان دهنده بخشی از تلاش های دانشجویان عضو کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه بود به سمع نظر خوانندگان رسید. امروز دومین بخش آن را ملاحظه می کنید. برای این گزارش دو کانون را انتخاب کردیم: کانون فیلم و عکس و کانون موسیقی

در ابتدا با آقای محسنی دبیر این کانون به گفت و گو نشستیم. او در این باره توضیح داد که  در جشنواره رویش امسال غرفه کانون فیلم و عکس ابتدا در مراحل ساخت غرفه سعی نمود با استفاده از إلمان های سینمایی گوشه از شاهکار و مشاهیر این حرفه را به نمایش بگذارد و با استفاده از این المان ها و  در همان قسمت مسابقه اطلاعات سینمایی برگزار شد که با استقبال خوبی مواجه شد در روز های آتی از برندگان تقدیر خواهد شد

و اما در قسمت دیگر غرفه  با از وسایل بازیافتی مانند کیسه زباله که باقی مانده نمایشگاه نشریات بود و مقداری رنگ یک آتلیه ساده اما جذاب برای دانشجویان ساخته شد که همه روزه در این مکان عکاسی انجام می‌شد

در قسمت ورودی غرفه عکس های سروش کریمی به دید عموم در آورده شد همچنین انواع دوربین های حرفه ای و نیمه حرفه ای بر روی میز برای بازدید عموم قرار داده شد تا تجربه لمس و بازی با دوربین های عکاسی برای همه فراهم شود.

سپس با اقای مرتضی زرین تاج دبیر کانون موسیقی به گفت و گو نشستیم. آقای زرین تاج علاوه بر دبیری کانون موسیقی، نماینده دبیران کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه نیز می باشند. در ابتدا از طراحی غرفه کانون موسیقی برایمان گفت و اضافه نمود که سعی بر آن بود  که با الهام از عناصر طبیعی و اضافه کردن نماد های سنتی ایرانی فضای دلچسبی برای بازدیدکنندگان فراهم گردد. استفاده از عناصر دیگری همچون بوی عود و مزه انار قرمز نیز فضایی به یاد ماندنی را رقم زد. این فضا با هزینه کم و صرفا با استفاده از وسایل موجود در آکواریم و فضای پشت دانشگاه بوجود آمد.

عمده فعالیت اصلی این غرفه معرفی کانون و دستاورد های آن بود که به صورت اجراهای تکنوازی های سازهای مختلف  ایرانی و جهانی و همنوازی های متعدد در محل غرفه و روی سن نمایشگاه اجرا شد. در این اجرا ها عمدتا از موسیقی سنتی ایرانی و موسیقی محلی و مقامی استفاده شد.

از برنامه های دیگر این کانون می توان به ارائه مشاوره در زمینه موسیقی توسط اعضای کانون و معرفی ساز های مختلف ایرانی و همنچین معرفی فعالیت های کانون در سطح و خارج از دانشگاه اشاره کرد.

photo_2018-12-10_12-08-35 photo_2018-12-10_12-12-12 photo_2018-12-10_12-12-27photo_2018-12-16_09-10-21 photo_2018-12-16_09-10-54