اداره فرهنگی و اجتماعی اعلام نمود

اختتامیه دهمین جشنواره داخلی حرکت

در این مراسم که به پاس قدردانی و تشکر از انجمن های علمی و گروه های دانشجویی صورت گرفت، اعضای محترم هر انجمن پس از به نمایش گذاشتن دستاورد های یک ساله ی انجمن خود و نیز تلاش فراوان برای برداشتن گام مثبت در بخش علمی آموزشی دانشگاه ، همگی در جشن اختتامیه ی امروز حضور یافتند.
به گفته ی آقای رضا علیزاده، دبیر اجرایی این دوره، فاکتور مهم برای بهبود در مسائل علمی آموزشی را در وهله‌ی اول، ارزش قائل شدن برای فعالیت های علمی هر انجمن و در وهله‌ی دوم حمایت دانشگاه دانست.
در ادامه ی این مراسم ، مهندس نیکو نژاد طی سخنرايي  به اهمیت پیشرفت سطح علمی دانشگاه تاکید کردند.
و در آخر با حضور جناب آقای دکتر روشن احمدی مدیر محترم فرهنگی و اجتماعی و جناب اقای حاج قاسمی رئیس اداره فرهنگی و اجتماعی ، لوح های زیبایی تقدیم به دبیران انجمن هاي برگزيده : انجمن علمي -دانشجويي زبان انگليسي (رضا عليزاده دبير انجمن ) و انجمن علمي-دانشجويي عمران  (وحيد عبدي ديير انجمن )
انجمن قابل تقدير :
انجمن علمي دانشجويي برق (حسين بزرگي دبير انجمن ) انجمن علمي دانشجويي معماري ( محمد مهدي معنوي دبير انجمن )
انجمن  شايسته تقدير : انجمن علمي دانشجويي گرافيك (سيده زهره صنيعي )
و همچنين گروه دانشجويي برگزيده : گروه دانشجويي دييران جوان
.. اعطا شد.
و در پایان هم از دانشجویان پذیرایی به عمل آمد.

img_8966 img_8970 img_8972 img_8981 img_8983 img_8985 img_8990 img_8992 img_8995 img_8996