اداره فرهنگی و اجتماعی اعلام نمود:

با توجه به درخواست قبلی کانون تئاتر مبنی بر برگزاری مسابقات پانتومیم ویژه دانشجویان پسر در سطح دانشگاه و موافقت شورای فرهنگی دانشگاه با این برنامه طی زمانبندی مشخص از تیم های متقاضی ثبت نام به عمل آمد و مسابقات مقدماتی برای تعیین سطح تیم ها و تعیین ۱۲ تیم برتر جهت راهیابی به مسابقات نهایی از روز شنبه ۲۵ آذر لغایت چهارشنبه ۲۹ آذر برگزار گردید.

علی رضا سهرابی نژاد دبیر کانون تأتر تعداد تیم های شرکت کننده را ۱۷ تیم اعلام کرد و تعداد دانشجویانی که در این مسابقات شرکت کرده بودند را ۸۵ نفر اعلام نمود.

در ادامه در مورد برگزاری مرحله نهایی این دوره از مسابقت اعلام نمود که این مرحله با همکاری کانون های شعر و ادب – فیلم و عکس – سرود و نواهای ایرانی اسلامی و هنرهای تجسمی و به صورت بین کانونی به مدت ۲ تا ۳ هفته از ۲۸ بهمن ماه آغاز خواهد شد و مراسم اختتامیه آن در برنامه آیین نکوداشت نوروز برگزار خواهد گردید.

وی نتایج مسابقات به شرح زیر اعلام نمود:

۱_ Unsung heroe        ۱۰۴
۲_ Ghodrat 93.            ۱۰۳
۳_ Jimi jump.              ۱۰۰/۱۶
۴_ marsel marso.        ۹۹
۵_ kaktoosha.              ۸۸
۶_ God father.              ۸۵/۶۶
۷_ Naghabel.                ۸۴/۶۶
۸_ sokout.                     ۸۳
۹_ Marsel band.           ۸۱/۳۳
۱۰_ Shahan-e rajaei.   ۷۹/۱۶
۱۱_ Shart & shourt.     ۷۶/۵