آیین نامه شئون حرفه ای دانشجویان بررسی شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد:

آیین نامه شئون حرفه ای دانشجویان بررسی شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به نقل از مدیر فرهنگی، در نشست شورای فرهنگی دانشگاه که در ششم آذر ۱۴۰۲، در سالن جلسات سرپست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد؛ پیش نویس آیین نامه شئون حرفه ای دانشجویان مورد بررسی، بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

اعضای شورای فرهنگی؛ دانشگاه را به عنوان محیطی پویا، هدفمند و فرهنگ ساز در راستای نیل به شکوفایی استعدادهای عظیم علمی، هویتی و معنوی معرفی کردند و اظهار داشتند: پیگیری مأموریت‌های دانشگاه در جهت حفظ و ارتقای منزلت دانشجو معلمان، نیازمند توجه به بهینه سازی ساختارهای نظام تربیت نیروی انسانی کارآمد، متعهد و متدیّن دارد.

بر این اساس پیش نویس رفتار و شئون حرفه ای دانشجویان در ابعاد مختلف در شورای فرهنگی در حال بررسی است و در این زمینه از صاحب نظران و اساتید و تحقیقات علمی دانشگاهی و همچنین تجارب سایر دانشگاه‌ها بهره گیری شده است.

شایان ذکر است این پیش نویس در راستای سند تحول آموزش و پرورش و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین شده است.

موضوع دیگری که در جلسه شورای فرهنگی مطرح شد توجه ویژه به گرامیداشت روز دانشجو (۱۶ آذر) و لزوم اجرای برنامه های با کیفیت و اثربخش در این روز بود.

همچنین، در این نشست لزوم توجه به فعالیت های فرهنگی در خوابگاه و شورای فرهنگی خوابگاه، مورد بحث قرار گرفت.