آیین معارفه رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

آیین تکریم جمال الدین مهدی نژاد درزی سرپرست سابق دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و معارفه علی پورکمالی انارکی رئيس جدید این دانشگاه با حضور وزیر آموزش و پرورش و هیات همراه در روز شنبه پنجم اسفند ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.

در این مراسم که با حضور مسئولان ستادی، اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار شد، رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش ضمن تقدیر از تلاش ها و اقدامات سرپرست سابق دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی؛ حکم انتصاب علی پورکمالی به عنوان رئیس دانشگاه را به وی اهدا کرد.

صحرایی وظیفه دانشگاه های تربیت معلم را پشتیبانی از آموزش و پرورش برای حرکت در مرزهای دانش دانست و افزود: آموزش های نوین پسا کرونا تجربه فوق العاده سخت اما ارزشمند در استفاده از فضای مجازی برای آموزش به ما داد و ما چقدر از این فرصت استفاده کردیم؟ کرونا ثابت کرد معلم نباید فقط منتقل کننده دانش باشد. معلم باید پروردگاری کند نه فقط آموزگاری.

علی پورکمالی، استاد تمام دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دارای مدرک «دکتری مهندسی مکانیک با گرایش طراحی کاربردی» از دانشگاه تربیت مدرس است و پیش از این سمت معاون آموزشی دانشگاه را بر عهده داشته است.