آماده سازی کتابچه گزارشات معاونت پژوهشی دانشگاه

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و به نقل از دکتر شرقی، مدیر اداره انتشارات دانشگاه، کتابچه گزارش معاونت پژوهش و فناوری هر سال در آدر ماه و همزمان با مراسم هفته پژوهش به روز رسانی میشود. در این گزارش که امسال هم از نظر ظاهری و هم از نظر کیفی تفاوت های زیادی با سالهای قبل دارد برای اولین بار همزمان با راه اندازی اداره ارزیابی تولیدات علمی و علم سنجی، تحلیل های زیادی از تولیدات پژوهشی اعضای هیات علمی دانشگاه صورت گرفته است. همچنین برای اولین بار کارگروهی زیر نظر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، در آدر ماه تقریبا هفته ای سه روز و به صورت مداوم با تشکیل جلسات فوق العاده به نقد و بررسی محتوا و کیفیت مطالب آن پرداختند.  وی افزود، همزمان با مراسم هفته پژوهش نسخه پی دی اف این کتاب نیز در وبسایت معاونت پژوهش و فناوری، منوی گزارشات سالانه، به آدرس زیر قابل دریافت است.

لینک دریافت گزارشات سالانه

معاونت پژوهش و فناوری