آغاز ثبت نام بيست و دومين دوره جشنواره جوان خوارزمي

ه گزارش روابط عمومی: ثبت نام برای شرکت در بيست ودومين دوره جشنواره جوان خوارزمی از آغاز و تا پایان تيرماه  ادامه دارد.

در این دوره از جشنواره جوان خوارزمی طرح‌های ارسالی در شانزده گروه تخصصی مورد ارزیابی و داوری قرار می‌گیرند.

شانزده گروه تخصصي شامل فناوري‌هاي شيميايي، مكانيك، برق و كامپيوتر، هنر، معماري و شهرسازي، كشاورزي و منابع طبيعي، علوم پايه، عمران، مهندسي صنايع و مديريت فناوري، مواد، متالورژي و انرژي‌هاي نو و زيست فناوري و علوم پايه پزشكي، محيط زيست، فناوري‌نانو، هوافضا، مهندسي نرم افزار و فناوري اطلاعات و مكاترونيك و همچنين در پنج محور پژوهشي و فناوري شامل طرح‌ها و پژوهش‌هاي بنيادي، طرح‌ها و پژوهش‌هاي كاربردي، طرح‌هاي توسعه‌اي، اختراع و نوآوري می‌باشد.

متقاضیان شرکت در بيست و دومین جشنواره جوان خوارزمی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره خوارزميwww.khwarizmi.ir و پايگاه اطلاع‌رساني جشنواره جوان خوارزمي http://www.irost.org/young  در قسمت سامانه‌ جامع جشنواره‌هاي خوارزمي نسبت به ثبت‌نام و ارائه مشخصات فردی اقدام نموده و شناسه كاربري و کلمه عبور خود را دریافت نمايند. ضروري است قبل از شروع فرآيند ثبت نام، فايل راهنماي مربوط به ثبت نام را مطالعه کنند.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی