اداره فرهنگی و فوق برنامه اعلام نمود:

کانون خیریه دانشگاه هرسال اقدام به برگزاری نمایشگاهی با عنوان بازارچه خیریه می نماید که درآمد حاصل از این نمایشگاه صرف امور خیرخواهانه و نیز کمک به مددجویان موسسات خیریه می گردد. حسین احمدی دبیر کانون خیریه در این باره توضیح داد که امسال نیز این بازارچه با غرفه هایی نظیر کیف و کفش چرم،کتاب و محصولات فرهنگی،صنایع مس و تزیینات منزل،عطرو بدلیجات،لوازم التحریر و کالای ایرانی،آش، ترشیجات،دمنوش های گیاهی و… برپا گردید که مورد استقبال خوب دانشجویان،اساتید و پرسنل دانشگاه قرار گرفت.

این بازارچه که در روز ۱۰ اسفندماه توسط حضرت حجت الاسلام و المسلمین فضلعلی مسئول نهاد رهبری دانشگاه و دکتر بهشتیان مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با حضور دیگر مسئولان افتتاح شده بود در روز ۲۱ اسفندماه به کار خود پایان داد تا بتواند در آستانه سال نو گامی در جهت کمک به نیازمندان بردارد.

photo_2017-03-15_09-19-11 photo_2017-03-15_09-19-32 photo_2017-03-15_09-19-39