قرارداد تحقیقاتی ملی با عنوان: مطالعات سنجش از دور دیوار بزرگ گرگان (دورکاوی و آشکارسازی ساختارهای معماری)

به گزارش دفتر همکاری های علمی و روابط بین الملل دانشگاه رجایی و به نقل از مجری این طرح، دکتر عباس مالیان عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی عمران، دیوار بزرگ گرگان یکی از شاهکارهای بی مانند معماری و از افتخارات تمدنی ایران و بزرگترین اثر معماری خاورمیانه است که بعد از دیوار چین طولانی ترین دیوار دفاعی جهان به شمار می رود. پرونده این بنای عظیم به منظور ثبت در فهرست  میراث جهانی یونسکو در حال تکمیل می باشد. آقای دکتر مالیان و همکارانش در طی این کار تحقیقاتی، کارآمدی سنجش از دور برای شناسایی و آشکارسازی تغییرات سازندهای باستانی سطحی و زیرسطحی بر مبنای تحلیل های ساختاری و طیفی تصاویر ماهواره ای را اثبات کردند. خلاصه گزارش این طرح پژوهشی با عنوان “تصویر کورونا در عصر کورونا” در خبرنامه کمیته بین المللی مستندنگاری میراث فرهنگی به نشانی زیر منتشر شده است:

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی

کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۰۶۰۴