مراسم همایش آشنایی باکانون دبیران جوان روزیکشنبه مورخ۸/۱۶ در سالن علامه جعفری باحضورجناب اقای مهندس وثوق بعنوان سخنران و میهمانان گرامی سرکار خانم اکبریان جناب آقای حاجی قاسمی، سرکار خانم کریمی، وحدود ۱۵۰ نفر از دانشجویان دبیری برگزارشد.
درپایان جناب اقای حاجی قاسمی پیرامون فعالیتهای فرهنگی دانشگاه ،بخصوص کانون تازه تاسیس دبیران جوان نکاتی را بیان نمودند .
دراین برنامه علاوه برپخش کلیپ های متنوع پیرامون معلمان عزیز برنامه قرعه کشی نیز انجام شد و به سه نفر که در دست خود جملاتی زیبا دروصف معلم داشتند اهدا شد.

photo_2016-11-07_10-57-03 photo_2016-11-07_10-58-08