دانشگاه در آینه رسانه

مجموعه پیش‌رو با عنوان «دانشگاه در آینه رسانه» دربرگیرنده اخبار، مصاحبه‌ها و گزارش‌هایی است که با محوریت “دانشگاه شهید رجایی” در خبرگزاری ها، پایگاه های خبری و روزنامه ها منتشر شده است.
بدیهی است، گردآوری مجموعه فوق، صرفا با هدف اطلاع‌رسانی صورت گرفته و به هیچ عنوان به منزله تایید و یا تکذیب این مطالب، از سوی دانشگاه شهید رجایی نیست.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس شهید رجایی با اشاره به اینکه در جشنواره خوارزمی بیش از 20 هزار طرح از دانش آموزان دریافت کردیم، گفت: بسیاری از این طرحها به صورت اختراع هستند.

معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور:
معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: قصد داریم نخستین پژوهش سرای دانش آموزی جهان را در چین راه اندازی کنیم که این موضوع در گسترش حوزه فناوری نانو و دستیابی به توسعه بسیار موثر است.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی:
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه کنکور معضلی در سیستم آموزشی کشور است، گفت: هنوز کسی جسارت حل این معضل بزرگ در سیستم آموزشی کشور را پیدا نکرده است.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس شهید رجایی:
رئیس دانشگاه تربیت مدرس شهید رجایی با اشاره به اینکه در جشنواره خوارزمی بیش از ۲۰ هزار طرح از دانش آموزان دریافت کردیم، گفت: بسیاری از این طرحها به صورت اختراع هستند.

تجلیل از برگزیدگان نهایی اولین المپیاد کشوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی با 28 شرکت کننده از سراسر کشور در دانشگاه شهید رجایی برگزار شد.

معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور به شرکت های دانش بنیان اشاره و اظهار کرد: طبق آخرین آمار تا ۲۷ مرداد ماه تعداد 2557 شرکت دانش بنیان تائید صلاحیت شدند.

آیین اختتامیه اولین المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانش آموزی کشور امروز با حضور دبیر ستاد سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار و در جریان آن، از28 برگزیده نهایی این المپیاد تجلیل شد.

دبیر علمی المپیاد سلولهای بنیادی و بازساختی تشریح:
دبیر علمی المپیاد سلولهای بنیادی و بازساختی با اشاره به اینکه این المپیاد بر مبنای کار جمعی و تعاون برگزار شد، گفت: هدف از این المپیاد رساندن دانش افراد به محصول است.

رئیس دانشگاه شهید رجایی با بیان اینکه ثروت واقعی هر جامعه ای منابع انسانی آن است، گفت: کشور ما در این حوزه نتوانسته است موفقیت چندانی کسب کند.

رییس شورای علمی المپیاد سلول های بنیادی گفت: المپیاد سلول های بنیادی مبتنی بر کار تیمی و تقویت نخبگان جوان از سراسر کشور بود.

تهران-ایرنا- آیین اختتامیه اولین المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانش آموزی کشور امروز (شنبه) با حضور دبیر ستاد سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار و در جریان آن، از28 برگزیده نهایی این المپیاد تجلیل شد.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، درخصوص پذیرش دانشجو در دانشگاه های فرهنگیان و شهید رجایی از طریق آزمون سراسری سال 95 اطلاعیه ای صادر کرد.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: پذیرش 10 هزار دانشجو ی مورد نیاز از طریق آزمون سراسری سال 95/ علاقمندان به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در میزگرد ارتقای کیفیت:
رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با بیان اینکه این دانشگاه جایگاه نخست را در زمینه توسعه فناوری های آموزشی و تربیت دبیر فنی در منطقه دارد، گفت: دانشگاه تربیت دبیر در زمینه های ارتقا و به سازی منابع انسانی پاسخگوی نظام آموزش و پرورش کشور است

سی و سومین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور/
رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با بیان اینکه در حال حاضر ۷۵۰۰ دانش آموز و مهارت آموز در این دانشگاه در حال تحصیل هستند، گفت: دوره ۲ ساله ای به صورت کارشناسی ناپیوسته و خاص فرهنگیان بدون آزمون در این دانشگاه برگزار می شود.

امشب از شبکه نسیم؛
جواد خیابانی علاوه بر حضور فعال در عرصه گزارشگری ورزشی، دانش آموخته رشته ریخته گری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و در حال حاضر استاد دانشگاه است.

جواد خیابانی مجری و گزارشگر ورزشی تلویزیون، مهمان امشب «خندوانه» است.

جواد خیابانی مجری و گزارشگر ورزشی امشب مهمان برنامه خندوانه در شبکه نسیم است.

گزارشگر معروف مهمان رامبد جوان و جناب خان شد
جواد خیابانی مجری و گزارشگر ورزشی تلویزیون، مهمان امشب «خندوانه» است.

محققی از دانشگاه شهید رجایی با همکاری محققانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری، نانوذرات اکسید روی را با استفاده از یک روش دوستدار محیط زیست در مقیاس آزمایشگاهی سنتز کرده اند.

محققان کشور نانوذرات اکسید روی را به استفاده از یک روش سبز و دوست دار محیط زیست در مقیاس آزمایشگاهی سنتز کرده اند. نانوذرات روی در تولید لیزر، دیود و سلول خورشیدی کاربرد دارد.

محققان دانشگاه شهید رجایی با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری، نانوذرات اکسید روی را با استفاده از یک روش سبز و دوستدار محیط زیست برای کاربرد در لیزر و سلول های خورشیدی تولید کردند.

تهران-ایرنا-محققان دانشگاه شهید رجایی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری، نانوذرات اکسید روی را به استفاده از یک روش سبز و دوستدار محیط زیست در مقیاس آزمایشگاهی سنتز کرده اند. نانوذرات روی در تولید لیزر، دیود و سلول خورشیدی کاربرد دارد.

محققی از دانشگاه شهید رجایی با همکاری محققانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری، نانوذرات اکسید روی را به استفاده از یک روش سبز و دوست دار محیط زیست در مقیاس آزمایشگاهی سنتز کرده اند. نانوذرات روی در تولید لیزر، دیود و سلول خورشیدی کاربرد دارد.

در آستانه چهارمین سالگرد وقوع این زلزله بسراغ تعدادی از امدادگران سخت کوش هلال احمر که در امر امدادرسانی به زلزله زدگان نقش آفرینی کرده اند رفته ایم . باهم صحبتهای نجاتگر جمعیت هلال احمر شهرستان اهر امیر یوسفیان را مرور می کنیم.

مخترع جوان کشور مطرح کرد؛
مخترع جوان کشور گفت: با اختراع دستگاهی که هیچ نمونه داخلی و خارجی نداشته است، قصد داشتم به اقتصاد و رشد علمی کشور کمک کنم اما از سال 85 که طرح این اختراع ثبت شد، این دستگاه تولید نشده و هیچ شرکت یا ارگانی از این طرح حمایت نمی کند.

یادداشتی از عبدالله صلواتی؛
تحول نوری انسان در تفکر فلسفی سهروردی، مقدمه فهم است و فهم نیز مقدمه دانستن راه در فلسفه مبتنی بر استعاره سفر است.