وزیر علوم در آیین معارفه سرپرست دانشگاه خوارزمی: “نوآوری” سکه رایج بازار دانش و فناوری است. وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: “نوآوری” سکه رایج بازار دانش و فناوری است؛ دانشگاه باید نوآور باشد و نوآوری را در جامعه ترویج کند.

وزیر علوم در این مراسم با تجلیل از اقدامات دکتر عزیز اله حبیبی رئیس سابق دانشگاه خوارزمی در حفظ اراضی این دانشگاه گفت: وی مدیری موفق است که از املاک مادی و معنوی دانشگاه صیانت کند. وی افزود: من مطمئنم که دکتر حسن بیگی رئیس فعلی این دانشگاه نیز همچون رئیس سایق از کیان مادی و معنوی دانشگاه صیانت می کنند. وزیر علوم تاکید کرد: اراضی دانشگاه متعلق به آیندگان است و دانشگاه‌ها برای توسعه خود در زمینه پژوهش و فناوری و توسعه فضاهای آموزشی به آن احتیاج دارند. زلفی‌گل اظهار داشت: دانشگاه خوارزمی اساتید دانشمند و برجسته‌ای دارد و از بسترهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مناسبی برخوردار است و اینها بسترهایی است که روسا و مسئولان قبلی فراهم کرده‌اند و بدین سبب تجلیل از آنان را وظیفه خود می دانیم. زلفی گل همچنین به لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: بودجه دانشگاه خوارزمی در لایحه ۱۴۰۲ رشد خوبی داشته است. وی با اشاره به اینکه پیشکسوتان، بازنشسته‌ها و دانش‌آموختگان سرمایه دانشگاه هستند؛ از ریاست دانشگاه درخواست کرد که سالانه در همایشی بازنشستگان و کارمندان دانشگاه را دعوت کرده و از وضعیت آنها باخبر باشد چرا که ما همه در آموزش عالی همه از یک خانواده هستیم و باید از وضعیت یکدیگر اطلاع داشته باشیم. باید بدانیم که فارغ التحصیلان ما اکنون کجا هستند و چه کاری انجام می دهند. شاید برخی از این فارغ التحصیلان امکاناتی داشته باشند که دانشگاهها بتوانند از آن امکانات استفاده کنند و هنر رئیس یک دانشگاه این است که انسجام دانشگاه را حفظ کند. وزیر علوم با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب بارها افتخار خود را به دانشگاه اعلام کرده‌اند گفت: باید تلاش کنیم با حفظ و توسعه دستاوردهای علمی همچنان مورد تحسین رهبر معظم انقلاب، مسئولین و مردم باشیم.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر: ۰۱۱۱۰۳۰۱