دکتر سالار آملی در نشست مجازی معاونان بین‌الملل دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی: شیوع ویروس کرونا می‌تواند همکاری‌های بین‌المللی را افزایش دهد

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این نشست مجازی که صبح امروز (دوشنبه) با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، دکتر سالار آملی با بیان اینکه کارشناسان روابط بین‌الملل، تحلیل‌های متفاوتی از شیوع کووید ۱۹ ارائه می‌دهند، اظهار داشت: عده‌ای معتقدند که شیوع این بیماری به فردگرایی انجامیده و ملی‌گرایی را تقویت می‌کند. از سوی دیگر عده.ای معتقدند از آنجا که این مساله مشکلی جهانی است و دنیا فهمیده است که مشکل را باید با همکاری یکدیگر حل باید کرد، همکاری‌های بین‌المللی در سایه این پدیده افزایش خواهد یافت.
رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین المللی با اشاره به اینکه باید همگی در این شرایط هشیار باشیم، افزود: فضای جدیدی ایجاد شده که بستر خوبی برای نوآوری و فناوری فراهم کرده و نوآوران و فناوران می‌توانند در این شرایط با کوشش‌های مجدانه خود پاسخ‌گوی مشکلات باشند.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی