در مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری/ تامین مسکن نخبگان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها بررسی شد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان به نقل از روابط عمومی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، پیرو دستور رئیس جمهور مبنی بر پیگیری مسائل نخبگان کشور در مرکز بررسی‌های استراتژیک، نخستین جلسه کارگروه «پیگیری تأمین مسکن نخبگان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها» عصر دوشنبه هفته جاری به ریاست محمدصادق خیاطیان، رئیس این مرکز تشکیل شد.

در این جلسه خیاطیان ضمن تاکید بر ضرورت توجه به مسئله مسکن نخبگان کشور و تدابیر و تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه به نخبگان، از عزم جدی دولت سیزدهم در راستای رفع مسائل نخبگان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها به ویژه مسئله مسکن آنان خبر داد.

در ادامه این جلسه نیز اعضای کارگروه ضمن اعلام آمادگی برای مشارکت فعال در این امر مهم، نقطه نظرات خود را درباره الزامات و ملاحظات عملیاتی شدن اهداف کارگروه، تعیین جامعه هدف، ظرفیت‌ها و موانع احتمالی بیان کردند.

در پایان این جلسه مقرر شد دستورالعمل مربوطه با همکاری دستگاه‌های مسئول از جمله بنیاد ملی نخبگان تهیه و به دولت ارائه شود.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی