نماینده تام الاختیار دانشگاه در ستاد معین استان گلستان خبر داد:

اعلام آمادگی دانشگاه شهید رجائی برای ارائه خدمات مهندسی جهت بازسازی و بهسازی فضاهای آموزشی آسیب دیده از سیل

دکتر روشن احمدی، سرپرست معاونت فرهنگی واجتماعی و نماینده تام الاختیار دانشگاه در جلسه ستاد های معین استان گلستان، ضمن اعلام این خبر افزود:

دانشگاه شهیدرجائی با دارا بودن پتانسیل های ارزشمند علمی و اجرایی در حوزه نیروی انسانی، شامل اساتید و دانشجویان آمادگی دارد تا در صورت فراهم آمدن مقدمات فعالیت در مناطق سیل زده،  با بهره گیری از توان فنی و با بهره گیری از فناوری های نوین ساخت و ساز، در حوزه باز سازی فضاهای آموزشی آسیب دیده از سیل از طریق دانشکده های خود از جمله، دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی و دانشکده مهندسی عمران، خدمات مهندسی ارائه نماید.

ایشان نحوهْ اقدام و سازوکار این پیشنهاد را در قالب ایجاد دفتر فنی مخصوص آسیب دیدگان سیل و سازمان دهی تشکل های دانشجویی جهت اعزام در قالب گروه های جهادی که تحت نظارت اساتید داوطلب فعالیت می نمایند دانست.

دکتر احمدی افزود، ارائه این خدمات بزرگترین سرمایه ایست که این دانشگاه می تواند در اختیار هموطنان سیل زده، در کنار سایر فعالیت های امدادی که تاکنون انجام داده قرار دهد.

خاطر نشان می گردد، دانشگاه شهید رجائی افتخار دارد با همت اساتید، کارکنان و دانشجویان جزو نخستین مشارکت کنتدگان در زمینه امداد رسانی به مناطق آسیب دیده از زلزله و سیل باشد.