معاونت فرهنگی و اجتماعی خبر داد

معاونت فرهنگی و اجتماعی خبر داد:

.

با عرض سلام و تبریک سال نو، بدین وسیله ضمن ابراز مراتب عمیق همدردی با هموطنان عزیز مناطق سیل زده در استان های مختلف کشور و بی خانمانی جمع کثیری از هم میهنان عزیز و بروز مشکلات و مضیقه های فراوان، از همکاران محترمی که تمایل دارند در امر خداپسندانه و بشر دوستانه کمک به هموطنان عزیز سیل زده مشارکت نمایند، خواهشمند است کمک های نقدی و غیر نقدی خود را به یکی از محل های ذیل اهداء فرمایند:

۱٫ دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی
۲٫ طبقه زیر زمین ساختمان اداری
۳٫ پایگاه های دانشجویی در سطح دانشگاه ( کانون هلال احمر و کانون خیریه)

اقلام مورد نیاز: پتو – وسایل بهداشتی ( انواع پوشک و پد – دستمال کاغذی- مسواک و خمیر دندان – مواد شوینده –صابون- شامپو -دستکش و…) -مواد خوراکی کنسرو شده با تاریخ مناسب – انواع حبوبات – برنج- روغن – قند و شکر و خرما و عسل- آب معدنی- آب میوه – انواع البسه نو و تمیز بسته بندی شده – ملحفه نو- وسایل آشپزخانه نو – کفش و دمپایی نو

ضمنا همکاران محترمی که تمایل دارند به صورت کسر از حقوق، مبالغی را اهدا نمایند می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه، قسمت سامانه رفاهی، گزینه کمک به هم و طنان سیل زده را انتخاب و اقدام نمایند.

اجرکم عندالله
معاونت فرهنگی و اجتماعی