معاونت فرهنگی و اجتماعی خبرداد

به گزارش معاونت فرهنگی اجتماعی: به ‌منظور برنامه‌ریزی بهتر جهت اجرای برنامه‌های دهه فجر انقلاب اسلامی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، مقدمات تشکیل ستاد گرامیداشت دهه فجر انجام و از اعضای ستاد برای تشکیل جلسه در تاریخ سه شنبه ۰۸ /۱۱ /۱۳۹۸ راس ساعت ۹ صبح دعوت در محل دفتر معاونت فرهنگی به عمل آمد.

به گفته معاون فرهنگی و اجتماعی دهه فجر فرصت مناسبی برای بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی است، همچنین انقلاب اسلامی بر اساس ایمان به خدا و به عمل درآوردن فرهنگ ایثار، شهادت و از خودگذشتگی و پیروی مردم از امام خمینی (ره) با درون‌مایه‌ای عاشورایی شکل گرفت.

در حالی که دشمن تمام نیروی خود را برای به شکست کشاندن انقلاب و ناتوانی دولت در اجرای اهداف الهی متمرکز کرده است، شاهد این هستیم که با جوشش خون شهیدان و سرداران شریفی چون سپهبد حاج قاسم سلیمانی این شجره طیبه روز به روز سرافراز تر و پربارتر می گردد.

ایشان افزود باید ضمن توجه به این امر، همزمانی چهلمین روز شهادت سپهبد سلیمانی و سانحه هواپیمایی را فرصتی برای ایجاد شور و همدلی بیشتر در آحاد مردم دانسته و وظیفه خود برای به شکست کشاندن توطئه جدید دشمنان ایران اسلامی به درستی به انجام برسانیم.

« عبدا… صلواتی » ادامه داد: برگزار کردن آیین‌های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، دهه ‌فجر را فرصتی مناسب برای انعکاس خدمات نظام‌ اسلامی به مردم کرده است که تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و بزرگداشت یاد امام«ره» و شهدا باید مهم‌ترین هدف در برگزاری آیین‌های دهه فجر باشد.

وی تصریح کرد: نظام اسلامی با معرفی سردارانی چون شهید حاج قاسم سلیمانی به‌عنوان الگوی جهانیان شناخته‌ می‌شود و از این رو باید در راستای تبیین بیشتر دستاوردهای آن تلاش کرد.

در این جلسه، مقرر شد تا ضمن دعوت از مسئولین ذی ربط با همفکری سایر اعضای کمیته های مختلف در جهت انجام هر چه با شکوه تر برنامه های دانشگاه تشکیل و برنامه‌ریزی‌های لازم برای انجام فاخرتر آیین‌های دهه فجر صورت گیرد.