:برگزاری اولین دوره دانش افزایی بدنسازی فوتبال در ایران

معاونت دانشجویی در راستای وظایف خویش در افزایش دانش و مهارت های فنی دانشجویان با نظارت فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران اولین دوره دانش افزایی بدنسازی فوتبال در کل ایران را برگزار نمود. خانم دکتر ادیب پور رئیس اداره تربیت بدنی با اعلام این خبر افزود که تدریس این دوره بر عهده اقای دکتر عبدالحسین پرنو عضو محترم هیأت علمی دانشگاه رازی بود. دکتر عبدالحسین پرنو از مدرسین برتر کشور و کنفدراسیون فوتبال آسیا می باشد و صاحب چندین تالیف ارزشمند در زمینه های ورزشی هستند. در این دوره 42 نفر از دانشجویان و مربیان بدنساز فوتبال شرکت نمودند. دوره در روزهای پنج شنبه و جمعه مورخ 23 و 24 خرداد ماه در اداره تربیت بدنی برگزار گردید. از مهم ترین مطالب تدریس شده در این کارگاه آخرین مطالب علمی بدن سازی بود که در دو بخشی نظری و عملی در زمین فوتبال مجموعه ورزشی دانشگاه و سالن بدنسازی ارائه گردید.

مراسم اختتامیه این دوره در روز جمعه مورخ 24 خرداد با سخنرانی اقای دکتر طهماسبی پور معاون محترم دانشجویی برگزار گردید و در این سخنرانی آقای دکتر از اهمیت تربیت بدنی در افزایش و تقویت سلامت جسمانی و روحی سخن گفت. در پایان لوح یادبودی از سوی معاون محترم دانشجویی جناب آقای دکتر طهماسبی پور به آقای دکتر پرنو اهداء گردید و از شرکت کنندگان تقدیر به عمل آمد.

09 12 01 02 03 04 05 06 07 08 10 11