کسب مقام دانشجویان انجمن علمی نقشه برداری در مسابقات ملی ژئولیگ

در هفتمین دوره مسابقات ملی ژئولیگ، تیم دانشجویان انجمن علمی نقشه برداری موفق به کسب مقام دوم شدند. این مسابقات روز ۱۲ اردیبهشت ماه ۹۸ در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و با حضور تیم های دانشجویی از دانشگاههای مختلف کشور  برگزار گردید.

اعضای تیم دانشجویان این دانشکده را خانم نوشین پهلوان زاده و  زهرا سوری و محمدعلی همتی تحت سرپرستی آقای دکتر  فرهاد حسینعلی تشکیل شده است. این دانشکده برای این دانشجویان و اساتید سرپرست ارزوی موفقیت های بیشتر را دارد.

مسابقات ملی ژئولیگ هرساله توسط دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار و شرکت کنندگان از سراسر کشور در مقطع کارشناسی  در ۵ گرایش ژئودزی، نقشه برداری، سنجش از دور، فتوگرامتری و سیستم اطلاعات مکانی و در قالب گروه های ۳ نفره باهم رقابت میکنند .

در هفتمین سال برگزاری این مسابقه تیم های زیادی از دانشگاه های سراسر کشور از قبیل دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه زنجان، دانشکده سازمان نقشه برداری، دانشگاه آزاد تهران جنوب، دانشگاه آزاد زنجان و دانشگاه شهید رجایی و نیز دیگر دانشگاههای سراسر کشور در این مسابقه شرکت کردند .

این مسابقه در دو مرحله برگزار می گردد و  ۵ گروه که بالاترین امتیاز را کسب کردند به مرحله ی نهایی فینال صعود می‌کنند. در این دوره نیز همانند سال گذشته، تیم دانشجویی دانشگاه شهید رجایی توانست به مرحله ی فینال راه یافته  و مقام دوم این رقابت های دانشجویی را کسب نماید.

.