قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۱۴۰۱

اطلاعیه شماره ۱

قابل توجه پذيرفته‌شدگان مقطع کارشناسی

ورودي بهمن ۱۴۰۱ دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

ضمن عرض تبريك به جهت پذیرش اولیه شما عزيزان در دانشگاه تربيت­ دبيرشهيد رجائي، به اطلاع می رساند

با توجه به اینکه پذیرش دانشجویان مقطع کارشناسی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از بهمن ماه می باشد. لازم است این عزیزان ضمن حفظ صبوری منتظر باشند تا نحوه انجام فرآیند پذیرش غیر حضوری و  پذیرش نهایی طی روزهای آتی و بعد از انجام مقدمات مورد نیاز از طریق همین صفحه اطلاع رسانی شود.

لطفا از مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با واحدهای مختلف دانشگاه جدا خودداری فرمایید.

تذکر ۱: در خصوص وضعیت نظام وظیفه دانشجویان برادر:

این عزیزان می بایست دارای یکی از شرایط زیر باشند:

۱- دارای کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت

۲- دارای نامه ابطال معافیت از دانشگاه قبلی ( مخصوص دانشجویان انصرافی از دانشگاه)

۳- دارای برگ اعزام به خدمت با مهلت اعزام تا ۱۴۰۱/۱۱/۳

۴- پذیرفته شدگان که به صورت حضوری و روزانه خرداد یا شهریور ۱۴۰۱ در مقطع متوسطه دوم فارغ التحصیل شده اند نیاز به هیچ اقدامی ندارند زیرا این عزیزان تا زمان پذیرش از معافیت دانش آموزی بهره مند می باشند.

با توجه به اینکه شروع به تحصیل این عزیزان از ۱۴۰۱/۱۱/۱ خواهد بود لطفا از اقدام جهت دریافت معافیت در سایت epolice پرهیز نموده و منتظر اطلاعیه های بعدی دانشگاه در این خصوص باشید.

تذکر ۲: قبل از پذیرش نهایی پذیرفته شدگان، دانشگاه به هیچ عنوان امکان صدور نامه اشتغال به تحصیل یا معرفی نامه برای بیمه و یا سایر ارگانها را نخواهد  داشت.

تذکر۳: معافیت دانش آموزی تا هر زمان که اعتبار داشته باشد، برای ادامه تحصیل در دانشگاه قابل استفاده نمی باشد و پذیرفته شدگان می بایست در خصوص معافیت دانشجویی مطابق اطلاعیه های بعدی اقدام نمایند.